Indbrud, tyveri og færdselsuheld præger ugens politirapport. Modelfoto

Indbrud, tyveri og færdselsuheld præger ugens politirapport. Modelfoto

Politirapporten:

Tyverier fra biler og indbrud i villaer

Mandag 19. februar

Tyveri fra en VW Touran, der holdt på Holmegårdsvej. I tidsrummet fra søndag kl. 21 til mandag morgen kl. 7.50 blev en siderude knust. Ikke noget overblik over det stjålne. Tyveri fra en VW, der holdt på Stigårdsvej. I tidsrummet fra søndag kl. 17 til mandag morgen kl. 7.30 fik den knust en forrude og fjernet instrumentbræt samt gps.

En VW Passat, der holdt på Phistersvej, fik også knust en rude i tidsrummet fra søndag kl. 20 til mandag morgen kl. 8.45. Intet overblik over det stjålne.

En BMW X5, der holdt på Udsigten, fik fra søndag kl. 16 til mandag kl. 7.55, knust en rude og stjålet sit navigationsanlæg.

Fem drenge var i Fakta på Ordrupvej kl. 12.04, hvor tre af dem stjal slik fra hylderne. En time senere genkendte en butikstyv to af drengene fra overvågningen, da de gik forbi butikken. De to tilbageholdte drenge var 15 år og fra lokalområdet.

Indbrud i Mosebuen kl. 19.17, hvor et vindue blev brudt op, hvorefter tyvene havde været rundt på 1. sal og åbnet skabe og skuffer. Umiddelbart ikke stjålet noget. Naboerne så tre mænd gå rundt på grunden.

Indbrud i lejlighed på Vangede Bygade kl. 20.21. Anmelder hørte larm fra underboen. Da hun kiggede ud, så hun en person banke på vinduet hos underboen. Han var iført hat, som lignede en cykelhjelm, bar en mørkegrøn, vatteret jakke og talte i telefon. Efterfølgende fandt hun ud af, at vinduet var brudt op og nogle havde været rundt i stuen. Umiddelbart blev der ikke stjålet noget.

Indbrud i erhvervslejemål på Tuborg Havnevej natten til tirsdag kl. 03.01. En rude blev knust og 11 Mac-computere stjålet. To mænd blev set køre fra stedet, efter de havde knust en dør i en bil.

Tirsdag 20. februar

Indbrud i villa på Sehestedsvej kl. 08.24. Politiet ved ikke, hvordan de ubudne gæster kom ind i huset, men stedets overvågning fangede en af dem på film - en mand, der var kraftig af bygning og 185-190 cm høj. Han bar lyse arbejdsbukser og en lysegrå hættetrøje, der var trukket op over hovedet samt handsker. Det vides ikke, om der blev stjålet noget.

Onsdag 21. februar

I løbet af natten blev der begået indbrud i et fritidscenter på Gersonsvej, hvor der blev opbrudt en dør på 1. sal og sparket flere døre op. Det er ikke endeligt opgjort, hvad der blev stjålet, men der blev i hvert fald stjålet en computer. Nordsjællands Politi oplyser, at de har noget videoovervågning i sagen.

Harmonikasammenstød på Motorring 3 i nordgående retning kl. 08.05. Der skete kun materiel skade.

Indbrud i villa på Strandvejen i Klampenborg, hvor tyven kl. 09.30 kom ind via et knust køkkenvindue. Det er uvist, hvad der blev stjålet, men tyven blev set af et vidne. Der var tale om en ung, spinkel mand med kort mørkt hår. Han var iført en jakke med hætte og tætsiddende bukser.Han medbragte en rygsæk.

Spirituskørsel med uheld i krydset af Niels Andersens Vej og Skelvej kl. 14.52. I forbindelse med et højresving i krydset påkørte en 38-årig kvindelig bilist fra København en knallert, der blev ført af en 58-årig kvinde fra Charlottenlund. Knallertføreren væltede og blev kørt til sygehuset for undersøgelse. Da hun blev skønnet påvirket af spiritus, blev der udtaget en blodprøve.

Tyveri fra personbil på Kongehøjen i Klampenborg. Der blev knust en rude i en BMW, og der blev stjålet en sort taske med personlige effekter, bl.a. en pung med 2.500 kr. i kontanter, 620 euro og 3.000 kr. i islandsk valuta.

Torsdag 22. februar

Færdselsuheld i krydset af Anemonevej og Gentoftegade kl. 13.45. Her kom en 71-årig mand kørende mod øst ad Anemonevej. I krydset overholdt han ikke sin ubetingede vigepligt og ramte herefter en bil med en 39-årig mand bag rattet. Ingen kom til skade ved uheldet.

Brandundersøgelse på Tagestorp kl. 15.52. Politiet og brandvæsenet rykkede ud til en to plans-villa, hvor der var gået ild i noget tagpap. Branden var dog slukket, inden brandvæsenet kom frem.

En rude i terrassedøren blev aflistet på Prins Axels Vej torsdag kl. 20.53 – 20.54, hvor en alarm blev aktiveret.

Fredag 23. februar

Ingen poster

Lørdag 24. februar

En litauer med bopæl i Hedehusene forsøgte kl. 20.31 at stjæle en indkøbsvogn fyldt med varer fra Netto i Gentoftegade. Da han troede, at medarbejderen ikke holdt øje med ham, gik han ud af butikken, men blev dog stoppet ved udgangen. I indkøbsvognen var der varer for 1.592 kr.

En 36-årig kvindelige beboer ved Udsigten ringede kl. 21.20 til politiet. Uden for sit vindue kunne hun se to maskerede mænd i sin have, der kiggede ind i stuen og stillede en stige op til stuens 1. sal. Men da de så anmelderen, flygtede de fra stedet.

Søndag 25. februar

En VW Touran, der var parkeret på Løvsangervej, fik i tidsrummet mellem kl. 00.15 – 00.45 knust en rude i en førerdør og stjålet hele navigationsanlægget.

En Porsche Macan blev stjålet fra Viggo Rothes Vej i tidsrummet fra lørdag kl. 16 til søndag kl. 8.

En villa på Brødrevej havde fra mandag den 19. kl. 04 til søndag kl. 12 besøg af indbrudstyve, der havde givet sig god tid ved at trække gardinerne for. Endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

På Ipstrupvej i tidsrummet fra torsdag kl. 21 til søndag kl. 14.30 fik en BMW fra 4-serien stjålet sit originale indbyggede navigations- og musikanlæg samt rat.

Alarmen gik i en villa på Sophus Bauditz Vej kl. 19.15, formentlig på grund af indbrud.

Publiceret 27 February 2018 14:00

SENESTE TV