Politiet blev i sent onsdag kaldt ud til et færdselsuheld på Lyngbyvej, hvor en bil var væltet om på siden. Foto: Bjørn Nielsen, BPLN.DK

Politiet blev i sent onsdag kaldt ud til et færdselsuheld på Lyngbyvej, hvor en bil var væltet om på siden. Foto: Bjørn Nielsen, BPLN.DK

Politirapporten:

Bil rullede rundt

Mandag 9. april

Indbrud i villa på Fennevangen. Tyverialarmen gik kl. 08.53, da et kældervindue blev brudt op. Det vides i skrivende stund ikke, hvad der blev stjålet fra stedet.

Indbrud i villa på Skiftevej. Her blev både et kælder- og et stuevindue brudt op, og hele huset blev efterladt gennemrodet. Der blev blandt andet stjålet smykker.

Tyveri fra personbil, der holdt parkeret på Strandvejen ved Charlottenlund Fort. Tyven var kommet ind ved at ødelægge låsen i førerdøren. Fra bilen blev der stjålet en blå taske indeholdende et par briller, diverse toiletsager, en hjemmmelavet pung i blå og hvid, et gavekort på 1.400 kroner til en planteskole samt diverse personlige papirer.

Endnu et tyveri fra en personbil fandt sted på Strandvejen mandag. Denne gang ved Is Pavillionen, hvor en blå Suzuki fik knust sin ene trekantsrude. Tyvekosterne fra bilen tæller en sort læderpung indeholdende diverse kort og 1.500 kr. i kontanter, en Nikon-kamerataske med et Nikon kamera i, fiskeudstyr og et par waders.

Færdselsuheld på Brogårdsvej, hvor en cyklist blev ramt af en bil kl. 09.27. Nordsjællands Politi har ikke andre informationer om uheldet.

Endnu et færdselsuheld. Kl. 22.28 tørnede en fodgænger og en cyklist af ukendte årsager sammen på Gentoftegade. Cyklisten, en 83-årig mand, kom så slemt til skade ved ulykken, at han blev indlagt på traumecenteret, mens fodgængeren, en 72-årig mand, blev kørt på skadestuen med en forslået næse.

Tirsdag 10. april

Ingen poster.

Onsdag 11. april

Indbrud på Prins Valdemars Vej, hvor tyven kom ind ved at afliste en rude i en terrassedør og stjal herefter nogle lysestager.

En bil, der holdt parkeret på Ellegårdsvej, fik i løbet af natten mellem tirsdag og onsdag stjålet begge sine nummerplader.

Tyveri fra lægekonsultation på Jægersborg Allé, der skete mellem kl. 12.30 og 12.45. Her gik nogen ind gennem den åbne hoveddør og tog en pengekasse, der stod i skranken. Det vides ikke, hvor mange penge, der var i kassen.

Tyveri fra Gentofte Sportspark på Brogårdsvej, der skete på et tidspunkt mellem kl. 19.30 og 20.30. Her havde en mand været inde at træne og havde i den forbindelse lagt sin vielsesring under sin trøje inde i træningslokalet, men da han ville gå, var den væk.

Spritbilist på Lyngbyvejen i Hellerup. Kl. 00.04 blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld, hvor en bil var væltet om på siden efter at være kørt ind i en parkeret bil, der holdt i det sydgående spor. Da politipatruljen kom frem, kunne betjentene konstatere, at føreren af den omvæltede bil, en 34-årig mand, var fuld. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Torsdag 12. april

En 60-årig kvinde fik torsdag aften stjålet sin taske, da hun kortvarigt forlod sin bil. Kvinden havde været inde at handle i IKEA, og da hun ville sætte indkøbsvognen på plads, lod hun sin taske stå på forsædet af sin ulåste bil. Det var for fristende for en tyv, som stjal tasken, der indeholdt en sort bærbar computer af mærket HP.

48 flasker vin og en sækkevogn blev i tidsrummet fra torsdag klokken 15 og fredag klokken 06.45 stjålet fra en varebil, som holdt på Charlottenlund Stationsplads. Tyven kom ind i bilen ved at bryde en sidedør op.

Fredag 13. april

Politiet fik kl. 8.30 et tip om en mistænkelig, mørkerød varevogn på bulgarske nummerplader, der kørte rundt i kvarteret omkring Ordruphøj, Fortunvej og Ordrupvej. Politiet forsøgte at finde varevognen, men den var forsvundet.

Tyveri fra en hvid Peugeot 107 på IKEA's parkeringsplads på Nybrovej, hvor der blev stjålet en sølvgrå Apple MacPro.

Indbrud i villa på Viggo Rothes Vej, hvor tyven fandt rette nøgle på et skjulested og låste sig ind via kælderdøren. Der blev stjålet to MacBook Air til en værdi af 19.000 kr.

Lørdag 14. april

Natten til lørdag ved 01-tiden blev en 14-årig dreng fra Gentofte angiveligt overfaldet på Søbredden. Drengen har forklaret politiet, at han kom gående på stien, da et ukendt antal røvere slog ham i baghovedet, enten med knytnæve eller med en ukendt genstand. Drengen faldt forover ned på gruset og besvimede. Da han vågnede op, var røverne væk, og det samme var hans sorte Adidas-sko, høretelefoner og hævekort. Drengen havde ingen synlige skader, men har været til tjek på Bispebjerg Hospital. Det er ikke oplyst, om der blev hævet på drengens kort efterfølgende.

En 23-årig amerikansk statsborger blev kl. 14.17 taget for butikstyveri i Elgiganten på Nybrovej, hvor han forsøgte at stjæle et stik til sin telefon. Det endte med at være et dyrt stik, for amerikaneren fik en bøde på 500 kr.

En 20-årig mand fra Ålsgårde kørte kl. 23.20 galt i en grøn varebil på Helsingørmotorvejen i nordgående retning. Ved afkørslen til Lyngbyvej påkørte han autoværnet, og bilen væltede. Manden stak af fra ulykkesstedet i sydlig retning, men blev kort efter standset af en patrulje. Han viste sig at være påvirket af spiritus, og han kørte uden førerret. Begge dele blev han sigtet for.

Søndag 15. april

En 52-årig mand opdagede søndag eftermiddag tre affaldssække i sin baghave på Vemmetofte Allé. I sækkene var nye bildele, bl.a. rat og instrumentpanel, og det sære fund fik manden til at kontakte politiet, som sendte en patrulje ud for at hente hittegodset.

Publiceret 17 April 2018 14:00