Personer er sløret, da politiet nu er bekendt med flere af deres identiteter.

Personer er sløret, da politiet nu er bekendt med flere af deres identiteter. Foto: Nordsjællands Politi

10 drenge efterlyst for brutalt knivoverfald: Det er væltet ind med tip

Nordsjællands Politi har modtaget omtrent 100 tip efter efterlysning af 10 personer, som menes at stå bag knivoverfald på Bakken

Af
Jacob Nielsen

Den 14. maj omkring klokken 22 blev en 14-årig dreng overfaldet og stukket med kniv efter et besøg på Dyrehavsbakken.

Nordsjællands Politi har siden da efterforsket sagen og sikret overvågningsbilleder fra området, som blev offentliggjort i fredags i håb om, at nogen kunne hjælpe sagen videre - og det var bestemt tilfældet.

Politiet oplyser, at man har modtaget omtrent 100 tip, hvoraf flere borgere uafhængigt af hinanden bringer de samme navne i spil. Nordsjællands Politi er derfor relativt overbeviste om, at de nu kender identiteten på flere af de efterlyste personer.

"Vores næste skridt i efterforskningen er at få de interessante personer ind til afhøring, så de kan give os deres version af, hvad de eventuelt måtte vide om episoden. Forhåbentlig fører det os tættere på gerningsmanden bag knivstikkeriet," fortæller politikommissær Søren Christensen fra Nordsjællands Politi, som samtidig siger tak til alle, som har hjulpet med at sprede efterlysningen, hvilket resulterede i de omtrent 100 tip.

"De mange henvendelser har naturligvis givet os en masse arbejde, men det er vi kun glade for. Det føles godt at vide, at vi kan række hånden ud og bede borgerne om hjælp," siger Søren Christensen.

Publiceret 11 June 2018 16:46

SENESTE TV