Politirapporten: 18-årig havde sprut i blodet og bat i bilen

Få et overblik over den seneste uges lokale krimistof

Af
Redaktionen

Mandag 11. juni

Ingen poster.

Tirsdag 12. juni

Ingen poster.

Onsdag 13. juni

  Indbrud i villa på Charlottenlundvej. Her blev en terrassedør brudt op, og mens husets beboer sov på 1. sal, blev der stjålet en Ipad, en mobiltelefon, kontanter og to armbåndsure.

  Indbrud i en virksomhed på Sandtoften. Et vindue til administrationen blev brudt op, og der blev stjålet en bærbar computer af mærket Lenovo.

  Mistænkelig hændelse på Christiansvej kl. 8.20. En ukendt mand stod pludselig indenfor i en 57-årig kvindes lejlighed. Han sagde, han hed Nino og var kommet for at slibe hendes gulve. Kvinden forklarede, at hun ikke havde bestilt guldslibning og gik herefter op til sin overbo for at høre, om overboen ventede en håndværker. Da hun kom ned igen, var manden dog smuttet fra stedet. Nogle personer, der var i gang med noget fjernvarmearbejde uden for bygningen så manden forsvinde i en sort varevogn sammen med en anden mand. Politiet har ingen oplysninger om, hvorvidt der blev stjålet noget fra lejligheden.

  Tyveri fra personbil, der holdt parkeret ved Blidah Park. En rude blev knust, og rat og al indvendig elektronik blev stjålet fra bilen.

  Spritkørsel på Ejgårdsvej. Kl. 17.42 bad en politipatrulje en personbil om at standse. Det viste sig, at der sad en 18-årig mand fra Charlottenlund bag rattet. Han kørte uden kørekort, var påvirket af alkohol og var derudover i besiddelse af diverse narkotika plus et baseball bat. Han blev derfor anholdt, og bilen blev konfiskeret med det samme.

Torsdag 14. juni

  Indbrud i villa på Kildeskovsvej, hvor tyven kom ind ved at underbore et stuevindue. Intet overblik over det stjålne.

  Indbrud i villa på Jahnsensvej. Også her kom tyven ind ved en underboring. Intet overblik over det stjålne.

Fredag 15. juni

  Tyveri fra en hvid VW Transporter på Lindegårdsvej, der fik skåret et lille hul i sidedøren. Der blev stjålet golfudstyr, en projektor, en motorcykelhjelm og værktøj brændemærket 'STS'. Alt i alt værdier for ca. 50.000 kr.

  Tyveri fra en sort VW Crafter på Teglgårdsvej, hvor højre siderude blev afmonteret. Der blev stjålet et musikanlæg af mærket Kenwood Media Player, et par solbriller af mærket Ray-Ban¨, en laserafstandsmåler af mærket Leica, et par arbejdssko af mærket Helly Hansen, en gips-skruemaskine af mærket Festool samt en iPad Mini.

  Tyveri fra personbil på Esperance Allé, hvor en BMW 118C fik knust den ene siderude, hvorefter der blev stjålet et sportsrat og muligvis flere ting fra handskerummet.

  Tyveri fra en hvid Renault Captur på Sigridsvej., der fik højre siderude knust, hvorefter der blev stjålet et par solbriller af mærket Michael Kors, to sorte jakker af ukendt mærke, en brun striktrøje af mærket Kaimai samt en grå trøje af mærket Florence Design.

  Tyveri fra en sort Mercedes på Ermelundsvej. Bagruden blev knust, og der blev stjålet en pose fra Royal Copenhagen med to flødekander af mærket Mega Mussel.

  Tyveri fra en hvid Toyota Hiace på Jægersborg Allé. Låsen blev boret ud, hvorefter der blev stjålet en skrue- og boremaskine, en stiksav samt en presmaskine,

  Indbrud i lejlighed på Morescovej, hvor hoveddøren blev opbrudt med ukendt genstand. Uvist, hvad der blev stjålet.

  Tyveri fra en hvid VW Crafter på Brahmsvej, der fik underboret låsen, hvorefter der blev stjålet diverse el-værktøj.

  Indbrud i lejlighed på Esthersvej, hvor hoveddøren blev sparket ind. Der blev stjålet en MacBook og en iPhone 6S.

  En rød Citroën C4 med registreringsnummeret GF 29 536 blev stjålet mellem kl. 19 og 19.40 på Strandvejen. Det skete, da bilens fører ville et smut i vandet og efterlod bilnøglerne i en taske på stranden.

  Indbrud i lejlighed på Ordrupvej, hvor hoveddøren blev brækket op. Intet overblik over det stjålne.

Lørdag 16. juni

  En rød Renault Scenic parkeret på Toftekærsvej fik knust venstre siderude, og der blev stjålet 50 kr. i kontanter.

  Indbrud i lejlighed på Gentoftegade, hvor hoveddøren blev brudt op. Ikke noget endeligt overblik, men der blev i hvert fald stjålet smykker og kontanter i både dansk og udenlands valuta. Overboen bemærkede en mistænkelig person, der muligvis var tyven. Han var 30-35 år, 185-190 cm høj, slank, arabisk af udseende og iført en kasket.

Søndag 17. juni

  Hærværk mod en sort Hyundai natten til søndag på Sauntesvej. Bagruden blev knust og bagsmækken ødelagt af et voldsomt kanonslag. Bilejeren vågnede ved det kæmpe brag, men nåede ikke at se vandalerme. Til gengæld kunne han finde bilens bagrudevisker 30 meter væk.

  Indbrud i yogacenter på Strandvejen, hvor der blev stjålet mønter.

  Indbrud i villa på Aftenbakken. Uvist, hvad der blev stjålet.

Publiceret 19 June 2018 15:03