Foto: Bjørn Nielsen/bpln.dk

Foto: Bjørn Nielsen/bpln.dk

Den forsvundne mands bil hjalp politiet på vej

4. februar forsvandt 43-årige Sabedin Veseli fra sit hjem i Ballerup. Politiet gennemsøger lige nu sø på grænsen mellem Lyngby og Gentofte i håbet om at finde ham

Af
Lars Schmidt / Fotos: Bjørn Nielsen/bpln.dk

Det var sidste uges fund af den forsvundne Sabedin Veselis hvide Chevrolet ud for Vintappervej 14, der ledte Københavns Vestegns Politi i retning af Vintappersøen.

Det skriver Ekstrabladet.dk.

Vintertappersøen, der ligger på grænsen mellem Lyngby og Gentofte bliver lige nu gennemsøgt i håbet om at finde den forsvundne dansk/makedoner.

Eftersøgningen sker i samarbejde med Forsvarets dykkere, Rigspolitiet samt hundeførere og politihunde fra Sverige, som er særligt trænet i at søge efter liglugt i vand, oplyser politiet. Ifølge Ekstrabladet.dk er der tale om de samme lighunde, der var sat ind i "Ubådssagen", hvor de fandt Kim Walls parterede lig på bunden af Køge Bugt.

"Vi kan ikke afvise, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med mandens forsvinden. Vi fandt som bekendt hans bil nær Vintappersøen i sidste uge, og derfor har vi nu valgt at søge efter ham i søen," siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Til Ekstrabladet.dk siger Ole Nielsen:

"Vi er i den grad interesserede i at høre fra folk, også her oppe fra Vintappervej, om de kan sige noget mere præcist om, hvornår den bil er blevet stillet heroppe. Er det lige efter, at Sabedin forsvinder, eller er den kommet senere? Vi har sikker viden om, at den har stået der siden tilbage i marts måned."

Publiceret 24 July 2018 12:35