Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Armani-manden slår til igen

Mandag 16. juli

  Indbrud hos Ordrup Fritidscenter på Fredensvej. Indbruddet skete i tidsrummet fra fredag eftermiddag til mandag eftermiddag. Døren ind til administrationen var blevet brudt op, og alt på kontoret var blevet rodet igennem. Der er i skrivende stund endnu ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet fra stedet.

Tirsdag 17. juli

  Vold ved indgangen til Dyrehavsbakken på Peter Lieps Vej natten mellem mandag og tirsdag. Klokken lidt over tre modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en 17-årig mand fra Vedbæk havde taget fat i en anden ung fyr, en 17-årig fra Charlottenlund, og kastet ham ned i asfalten, så han fik en dyb flænge i hovedet. Politiet kan i skrivende stund ikke sige noget om, hvorvidt sagen førte til sigtelse.

Onsdag 18. juli

  Indbrud i villa på Gyldenholms Allé onsdag nat kl. 01.30. Der blev stjålet to PH-kobberlamper.

Torsdag politi

  Indbrud i villa på Gersonsvej, hvor der blev stjålet sølvtøj.

  Anmeldelse om tricktyveri på Strandvejen, der skete mellem kl. 13.45 og 14.15. Ifølge Nordsjællands Politi ringede en ung mand ringede på hos en 102-årig kvinde og sagde, at han kom fra kommunen. Da hun havde lukket ham ind ad hoveddøren, forklarede han, at han var en del af et tilbud, der tog ældre mennesker med ud at gå ture. Derpå bød han sig selv indenfor i lejligheden og tog kvinden med ud i køkkenet. Nu ville han lige finde en stol til hende, så hun kunne sidde ned, sagde han og gik ind i hendes stue. Den unge mand lukkede køkkendøren efter sig, og efterfølgende manglede der 1.400 kr i kontanter og et guldur fra hjemmet. Manden beskrives som værende nordisk af udseende, mellem 25-30 år gammel, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han havde mellemlangt sort hår og bar en plasticpose under armen.

  En spritbilist blev torsdag eftermiddag snupper på Helsingørmotorvejen ved Tuborgvej. Det var en mand fra Frederiksværk på 42 år, som desuden kørte uden kørekort.

  Indbrud i villa på Vangede Bygade, hvor et vindue blev brudt op. En patrulje overraskede dog en gerningsmand, som flygtede ud af terrassen, ned til søen og fortsatte i retning af Mosebuen uden at blive fanget.

  Anmeldelse om tricktyveri på Tranevænget. Klokken 12.50 spurgte en italiensk udseende mand en mand på Tranevænget om vej til lufthavnen. I forbindelse med samtalen, ville den italiensk udseende mand også fremvise noget Armani-tøj, som han havde til salg, men dette blev afslået, og han kørte sin vej. Manden, der havde angivet vej til lufthavnen, opdagede efterfølgende, at hans taske, som før stod på vejen, nu var væk. I tasken var blandt andet mandens pung og mobiltelefon. Det oplyser Nordsjællands Politi, som mener, at gerningsmanden før har været på spil - blandt andet ved nogle tricktyverier på parkeringspladsen ved IKEA.

Fredag 20. juli

  Anmeldelse om et mistænkeligt forhold på en byggeplads på Tonysvej. Omkring kl. 13 stod en mand og tog billeder og filmede af byggepladsen maskiner og materiel. Da nogle af dem, der arbejder der, spurgte ham, hvad han lavede, begyndte han at tale engelsk, og da de så spurgte ham på engelsk, svarede han på polsk, og det var derfor uklart, hvad hans forklaring var.

  Mindre færdselsuhel ved Calissensvej og Svanemøllevej. Kl. 17.19 blev en parkeret bil af en anden bil, som undkørte fra stedet. Politiet har en mistænkt.

  Inbdurd i lejlighed på Skjoldagervej. Stuelejlighed. Her blev en rude aflistet rude i en havedør, og der blev stjålet en bærbar computer, kontanter af et ukendt beløb og kreditkort.

  Indbrud i Børnehuset Lunden på Ordrup Jagtvej. Det skete på et tidspunkt mellem fredag kl. 16 og fredag nat kl. 3. Der er i skrivende stund hverken nogen oplysninger omkring, hvordan gerningsmændene kom ind eller, hvad der blev stjålet.

  Tyveri fra en villa på Rosenfeldt Alle. En udendørs PH-lampe i kobber til en værdi á 12.000 kr. blev stjålet.

Lørdag 21. juli

  Tyveri fra mørkeblå BMW, der holdt parkeret på Niels Andersens Vej. En rude blev knust, og rat og instrumentbræt blev snuppet.

  Tyveri fra en sort BMW på Brandts Allé. Også her blev en siderude knust og bilens rat, midterkonsol og indbyggede navigation blev stjålet.

  Natten mellem lørdag og søndag skete der et færdselshuheld på Helsingørmotorvejens motorring 3, hvor ingen kom til skade ifølge Nordsjællands Politi. En bil bremsede op, og to bagvedkørende gjorde det samme, men det gjorde den tredje i rækken ikke, og den forårsager dermed et harmonikasammenstød. Inde i hver bil sad en ung mand. Den bagerste bil blev først af en 20-årig mand fra Helsingør. I den næste bil, var en 21-årig fyr bag rattet, også fra Helsingør. Den forreste bilist var også 21 år, men han kom fra Ølstykke. Politiet kan ikke sige, om de tre mænd kender hinanden.

  En tur på Bakken endte en ubehageligt for en 16-årig ung svensk mand lørdag aften. Han havde fået en masse alkohol indenbords og blev væk fra sin veninde. Efter at have ledt efter ham i tre timer, efterlyste hun ham. Der var kl. 2. Snart blev han dog fundet på et toilet, hvor han kastede voldsomt op. En ambulance blev tilkaldt, men da den kom, havde han fået det bedre, og så tog han og veninden toget hjem til Sverige.

Søndag 22. juli

  Indbrud i hjem på Hellerupvej. Indbruddet skete mellem kl. 16.15 og 16.20. Ifølge Nordsjællands Politi lå stedets 40-årige beboer og sov for ulåst dør. Han vågnede ved, at gulvet knagede, og at hans papegøje skræppede op. Kort efter smækkede døren, og han opdagede, at hans Visa Dankort, som lå fremme, var forsvundet.

  Tyveri fra grå BMW, der holdt på Hesselvang. Bilens rat blev stjålet. Anmeldelsen melder dog ikke noget om, hvordan.

Publiceret 24 July 2018 09:29