Der er i øjeblikket mange tyverier fra biler i Gentofte. Arkivfoto

Der er i øjeblikket mange tyverier fra biler i Gentofte. Arkivfoto

Politirapporten: Tyverier fra biler fortsætter

Mandag 23. juli

  Mandag mellem kl. 10-10.05 fik en 64-årig mand stjålet sin pung, da han gik på perronen på stationen på Bernstoffsvej. Manden bar på kufferter, og undervejs bemærker han, at hans pung bliver stjålet fra baglommen. Han når dog ikke at se, hvem der gør det. Pungen indeholdt diverse kort samt 200 kr. i kontanter.

  Mandag aften mellem kl. 18.40 og 18.50 var en 24-årig mand ude at handle i Fakta på Vangede Bygade. Manden havde placeret sin Northface rygsæk i indkøbsvognen, og i et uopmærksomt øjeblik lykkedes det en tyv, at stjæle tasken fra vognen, imens ejeren kiggede væk. Rygsækken indeholdt personlige papirer samt 200 kr. i kontanter.

Tirsdag 24. juli

  Tyveri fra varebil, en Mercedes Benz, der holdt parkeret på Ryggaads Allé. Forreste siderude blev knust og navigationsanlægget blev snuppet.

  Tyveri fra BMW på Rebekkavej. Venstre bagerste siderude blev knust og bilens navigationssystem blev stjålet.

  Tyveri fra en Passat, hvor den ene af de bagerste sideruder blev knust, og to Tusindfryd-dyner blev hugget.

  Indbrud i villa på Høeghsmindevej. Her kom man ind ved at afliste ruden i terrassedøren. Der blev stjålet en bærbar computer, en diamantring, en perlekæde, vielsesringe, sølvlysestager og et par Ray Ban-solbriller, som manglede det ene glas.

  Endnu et tyveri fra en bil. Denne gang gik det ud over en folkevogn på parkeringspladsen ved Bernstorffsparken. En siderude blev knust, og der blev stjålet en taske indeholdende en Iphone 6 og nogle nøgler.

  Tirsdag aften blev der klaget over, at der blev spillet høj musik flere steder. Kl. 22.30 kom der en melding ind fra en borger ved Hellerup Havn, og en time senere var det ved Sønderdalen, at der var skruet godt op for bassen. I begge tilfælde sendte politiet en patrulje af sted for at sige, at der skulle skrues ned.

Onsdag 25. juli

  Tyveri fra en koksgrå BMW på H.R. Clausensvej. Bilens navigationsanlæg og airbag blev stjålet.

  Tyveri fra villa på Sofievej, hvor en robotgræsslåmaskine af mærket Husqvarna blev stjålet.

  Tyveri af knallert fra Bellevue Strandpark. Politiet rykkede ud og traf tre drenge på henholdsvis 11, 15 og 16 år, der alle bor i København NV. Den 16-årige blev sigtet for tyveriet, og forældrene og Københavns Kommune blev kontaktet.

  Tyveri fra en turkisgrøn Toyota Yaris fra Sverige. En rude i højre forreste dør blev knust, og fra bilen blev der stjålet to ipads.

  20-årig sigtet for spirituskørsel. Hun blev stoppet (i nat) kl. 1.30 ved Bellevue Strand og blæste over det tilladte. Oveni havde hun ikke noget gyldigt kørekort.

  Kl. 2.20 var det så en 20-årig mand, som blev stoppet ved Lyngbyvej og Ørnegårdsvej. Her viste sig også, at han ikke havde noget gyldigt kørekort. Samtidig skønnede politiet, at han var påvirket af stoffer.

Torsdag 26. juli

  Tyveri fra en lyseblå Skoda Superb på Høirups Allé. Bilens radio, gps, gps-holder og en registreringsbog blev stjålet. På stedet var der efterladt en hobbykniv af mærket Stanley.

  Tyveri fra en sort BMW, der holdt parkeret på Skovgårdsvej. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse en lille trekants-rude i højre side. Der blev stjålet rat og airbag.

  Uro ved Tuborg Sundpark. En 53-årig beboer ringede til politiet, fordi der var en person, der ikke ville forlade stedets private badebro. Da patruljen kom frem, traf betjentene to mænd på henholdsvis 39 og 35 år. Den ene fra København N, den anden fra Frederiksberg. De fik at vide, at de ikke måtte bade fra den private badebro.

  Torsdag eftermiddag rykkede Nordsjællands Politi ud til Skovshoved Havn, fordi føreren af en båd frygtede man havde ramt en dykker. Da politiet kom ud til stedet, fik betjentene dog kontakt til dykkeren, som ikke var kommet noget til.

  Tyveri fra cykel på Lille Strandvej. Torsdag aften kontaktede en kvinde Nordsjællands Politi og fortalte, at hun havde fået stjålet sin bærbare computer. Hun havde netop puttet den i sin cykelkurv nede i cykelkælderen, da en ung mand dukkede op, snuppede den fra kurven og løb sin vej. Manden beskrives som værende dansk, mellem 25 og 30 år, 183 til 185 cm høj, almindelig af bygning og iført en sort hættetrøje og sorte jeans.

Fredag 27. juli

  Indbrud i villa på Ordruphøjvej. Et vindue blev brudt op, og der blev taget spiritus, smykker, whiskey og champagne. Overvågningen kunne vise billeder af en skaldet mand, der var cirka 30-35 år og almindelig af bygning.

Lørdag 28. juli

  Blufærdighedskrænkelse på Højsgårds Alle omkring kl. 03.30 natten mellem lørdag og søndag. En 22-årig kvinde forklarede til politiet, at hun kom cyklende hjem og stillede sin cykel i garagen. Her opdagede hun, at der var en mand, som var fulgt med ind i garagen. Han gik dog hurtigt ud igen og stillede sig hen til naboens hæk. Den 22-årige gik hen til ham og spurgte, om hun kunne hjælpe ham med noget, hvorpå manden løb hen til trappegangen, lynede bukserne ned og begyndte at røre ved sig selv. Den 22-årige skyndte sig ind ad døren, og da manden prøvede at følge efter, råbte hun "Gå væk!", hvilket han gjorde. Manden beskrives som værende dansk, 28-38 år, 180-190 cm høj og almindelig af bygning. Han havde kort brunt hår, var iført sorte bukser og en hvid t-shirt.

  Mindre færdselsuheld ved Callisensvej og Svanemøllevej, hvor en hvid varevogn påkørte en parkeret bil og derefter kørte fra stedet.

  Indbrud på Mosehøjvej. Her kom man ind via en dør til soveværleset. Der er ikke noget oveblik over, hvad der blev stjålet.

Søndag 29. juli

  Tyveri fra en BMW, der holdt parkeret på Skovbrinken. Hele midterkonsollet med gps-system blev stjålet.

  Indbrud i villa, hvor overvågningen fik billeder af to mænd, der kom ind gennem et vindue. Den ene mand bar en hvid kasket og en hvid trøje. Det vides endnu ikke, om der blev stjålet noget.

Publiceret 31 July 2018 09:43