Der sker i øjeblikket en del tyverier fra biler i Gentofte. Arkivfoto

Der sker i øjeblikket en del tyverier fra biler i Gentofte. Arkivfoto

Politirapporten: BMW'er står for skud

Mandag 30. juli

  Ingen poster

Tirsdag 31. juli

  Indbrud i villa på Skelvej. En rude i en terrassedør blev knust med en havesaks. Der er i skrivende stund ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet.

  Tyveri fra bil på Benkasvej. Der var knust en lille trekantsrude, og bilens radio og navigationsanlæg blev stjålet.

  Indbrud i villa på Sagaparken. Her kom tyven ind ved at afliste ruden i en terrassedør. Der er ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet.

Onsdag 1. august

  Indbrud i villa på Skolebakken natten til onsdag. Mens husets beboere lå og sov, kom en tyv ind gennem en uaflåst hoveddør og stjal husnøgler og bilnøgler.

  Graffiti på husmur på Marievej. Nordsjællands Politi fik en anmeldelse om, at ukendte personer havde malet graffiti på en husmur på Marievej. Skaderne vurderedes at løbe op i 20.000 kr.

  Indbrud i villa på Folkevej. Her havde man aflistet en rude til et vindue på 1. sal. Fra huset blev der stjålet et guldarmbåndsur, en PC'er af mærket HP, smykker, pas og sølvtøj.

  Tyveri fra bil på Onsgårdvej. En sort BMW med schweiziske nummerplader fik knust en lille siderude og stjålet navigationsudstyr, styrepanel og et par solbriller af mærket Ray Ban.

  Tyveri af taske på Nybrovej i Ikea. En 31-årig kvinde fra København fik stjålet sin taske, som hun havde stillet for enden af disken i butikken. Tasken var en sort Proenza Shoulder med sølvspænde, og den indeholdt blandt andet kvindens pung.

  Natten mellem onsdag og torsdag var der indbrud hos en guldsmed på Gentoftegade. Ifølge politiets oplysninger var der tale om to til tre unge mænd, der kom ind via bagdøren og knuste flere glasmontre. Der er endnu ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet fra stedet.

Torsdag 2. august

  Ingen poster

Fredag 3. august

  Tyveri fra mørkeblå BMW, der holdt på Irmas parkeringsplads på Strandvejen. En rude blev knust, og instrumentbrættet blev stjålet.

  Tyveri fra sort BMW på Gardes Alle. Også her blev en rude knust, og rattet blev stjålet.

  Forsøg på indbrud i et cafeteria på Skovhoved Havn. Ukendte gerningsmænd havde forsøgt at komme ind flere steder. Dog uden held.

  Indbrud i villa på Jægersborg Allé. Her kom man ind ved at bryde et vindue op. Huset blev efterladt gennemrodet, og der blev stjålet sølvtøj og sølvsmykker.

  Indbrud i villa på Ridebanevang. Det vides ikke, hvordan gerningsmændene kom ind eller, om der blev stjålet noget.

  Indbrud i villa på Sødalen. Tyven kom ind gennem et åbentstående vindue og stjal en Iphone 6, en Iphone 8 og en Ipad.

Lørdag 4. august

  Tyveri fra en sort BMW på Gyldenlundsvej. En rude blev knust, og der blev stjålet rat og airbag.

  Indbrud i villa på Tornagervej. En rude til en terrassedør blev knust med en stor sten, og der blev stjålet tre bærbare computere samt smykker.

  Spritbilist på Helsingørmotorvejen. En 55-årig mand fra Dronningmølle blev stoppet af en patrulje og pustede over det tilladte. Han kørte også uden kørekort.

Søndag 5. august

  Indbrud i lejlighed på Hyldegårdsvej. Det vides ikke, hvordan tyven kom ind, men der blev stjålet en telefon af mærket Huawi samt 500 kroner i kontanter.

  Tyveri fra en Chevrolet på Evanstonevej. Bagruden blev knust, og der blev muligvis stjålet to printkort til en spilautomat.

  Indbrud i villa på C.L Ibsens Vej. En listetyv kom ind på ukendt vis og stjal en Mac Book-computer og fire pakker cigaretter.

  Indbrud i villa på Rørsøvej. Et vindue blev brudt op, og der blev stjålet smykker.

  Groft hærværk Ved Stadion. Ukendte personer havde i løbet af søndag aften været inde i en bus, som holdt parkeret Ved Stadion. Døren var brudt op, samtlige ruder var knust, instrumentbrættet var ødelagt og der var skåret i sæderne. Samlet set vurderes skaderne at løbe op i 200.000 kr.

Publiceret 07 August 2018 08:33

SENESTE TV