Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Brand på Bakken: "Det er så trist at se noget brænde ned"

Bakkens direktør Niels-Erik Winther ærgrer sig over den store brand, der i aftes ødelagde to af forlystelsesparkens restauranter plus en fastfoodbod. Ingen kom dog til skade ved ulykken, og Bakken åbnede atter dørene i dag kl. 11

Af
Signe Haahr Pedersen

Ingen personer kom i går til skade, da en voldsom brand blusssede op på Dyrehavsbakken. Men den totalskadede den bygning, der rummede de to restauranter Balkon 51 og Laura samt en fastfood-bod.

Omkring kl. 20.30 opdagede Balkon 51's restaurantschef, at der steg noget røg op fra gulvet. Han ringede straks til brandvæsenet og fik de tre selskaber, der sad og spiste på stedet ud i sikkerhed. Herefter fik flammerne hurtigt fat, og restauranterne stod ikke til at redde.

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

"Det er så trist at se noget brænde ned, men det hjalp at få meldingen om, at der ikke var nogen, der var kommet til skade, men at der kun skete materielle skader. Så er jeg også glad for, at beredskabet var så hurtigt fremme, og at vi var heldige med vejret. Det var nemlig pænt vindstille, hvilket gjorde, at branden ikke spredte sig til nabobygningerne," fortæller Dyrehavsbakkens direktør Niels-Erik Winther til Villabyerne.

Han vurderer dog ikke, at branden kommer til at give anledning til et ekstra fokus på brandsikkerhed.

"Man kan aldrig helt gardere sig mod sådan nogle ting. Noget af det, der var godt, var, at brandmuren ind mod naboejendommen opfyldte sin funktion og sikrede, at restauranten Bondestuen ikke brændte ned," siger han.

Trykket stemning

Kl. 9 her til morgen samlede Niels-Erik Winther forlystelsparkens teltholdere for at informere om gårsdagens hændelse.

"Stemningen var lidt trykket, hvilket er klart. Der er jo tre teltholdere, hvis forretninger ikke er der mere. Men det blev på mødet besluttet, at vi selvfølgelig åbner Bakken igen i dag kl. 11 med oprejst pande," siger han.

Det er noget helt nyt i år, at Bakken har åbent i efterårsferien, og direktøren ærgrer sig da også over, at den gode stemning blev forstyrret af en brand.

"Det er trist. Også nu, hvor det er første gang, vi holder åbent i efteårsferien, og det har været en kæmpe succes. Så jeg håber da, at folk også finder vej til Bakken i dag og de kommende dage."

Her til formiddag foregår der stadig noget oprydning på stedet, og den ramte bygning er spærret af, så politiet kan få undersøgt, hvad der var årsag til branden.

Resten af Dyrehavsbakken åbnede for besøgende kl. 11.

Publiceret 18 October 2018 11:05

SENESTE TV