Mistænkelig opførsel på Vilvordevej

En sælger med køkkengrej fik en Gentofte-borger til at ringe til politiet

Tirsdsag kl. 11.13 anmeldte en borger fra Vilvordevej i Charlottenlund, at en sort Range Rover på tyske nummerplader netop havde været på besøg på villavejen, fortæller Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

En mand var steget ud af bilen under påskud af, at han var kørende sælger i køkkengrej, men borgeren fandt hans opførsel og historie meget mistænkelig og kontaktede derefter politiet.

Anmelderen har beskrevet manden som østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, brunt mellemlangt hår, der var lagt tilbage. Han talte engelsk og var iført skjorte med mørk pullover ud over.

Kørt langs kysten

En nogenlunde enslydende anmeldelse indløb klokken 13.05, hvor en mand havde ringet på en borgers dør på Kystvej i Humlebæk og påstået, at han var sælger fra Schweiz, fortæller Nordsjællands Politi.

Manden er havde nogle vareprøver med, som han skulle af med, inden han skulle rejse til Schweiz samme dag. Også her var sælgeren kørende i en større sort bil.

Klokken 16.38 indløb så samme type anmeldelse – denne gang havde manden været på besøg på Frederikkevej i Humlebæk. Her blev bilens registreringsnummer delvist aflæst som formentlig GELK777.

ka

Publiceret 24 October 2018 16:30