Mandag den 31. december blev en formodet indbrudstyv anholdt på Eggersvej i Hellerup. Arkvifoto

Mandag den 31. december blev en formodet indbrudstyv anholdt på Eggersvej i Hellerup. Arkvifoto

Politirapporten: Tyv taget på fersk gerning

Mandag 31. december

  Indbrudstyv pågrebet i villa på Eggersvej i Hellerup. Politiet fik en anmeldelse kl. 22.28 om, at der var indbrud i huset. En mand var kravlet op ad en stige til 1. sal og havde knust en rude for at komme ind. Da en patrulje ankom til stedet, anholdt betjentene den formodede gerningsmand, som var en 42-årig mand. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Tirsdag 1. januar

  Indbrud i villa på Herredsvej i Gentofte. Ifølge Nordsjællands Politi blev en rude på 1. salen aflistet med en skruetrækker, og der blev stjålet smykker.

  Endnu et indbrud i villa på Herredsvej i Gentofte. Her havde man også aflistet en rude og stjålet smykker og mobiltelefoner.

Onsdag 2. januar

  Indbrud i lejlighed på Gruts Allé i Hellerup. En havedør var blevet brudt op, og der blev stjålet smykker.

  Tyveri fra personbil. En Audi Avant, som holdt parkeret på en p-plads på Nybrovej, fik onsdag mellem klokken 18.30 og 19.45 stjålet en sportstaske med træningstøj, træningssko samt en husnøgle.

Torsdag 3. januar

  Ingen poster.

Fredag 4. januar

  Natten til fredag påkørte en 17-årig mand fra Tisvildeleje en bil, som stod parkeret ved Banevej og Kongeledet i Charlottenlund. Ifølge Nordsjællands Politi var sammenstødet så voldsomt, at den parkerede bil blev skubbet et godt stykke op over fortovskanten og fik væsentlige skader. Den 17-årige kørte i første omgang fra stedet, men kontaktede via en pårørende senere politiet for at vedkende sig uheldet, der skete omkring kl. 02.38.

Lørdag 5. januar

  Indbrud i villa på Tuborgvej i Hellerup. Nederste del af en rude i en havedør blev knust, og der blev stjålet en medalje.

Søndag 6. januar

  Hærværk mod restaurant. En restaurant på Søborg Hovedgade blev på et tidspunkt mellem lørdag klokken 11 og søndag klokken 7 udsat for hærværk. Det yderste lag glas på restaurantens facaderude blev knust, formentlig ved skud fra en hardball-pistol.

Mandag 7. januar

  Narkobilist. En cocktail af kokain og metamfetamin var, hvad narkometeret viste, da en 21-årig mand fra Kgs. Lyngby blev bedt om at tage en narkotest. Han blev standset af en patrulje, da han kom kørende ad Strandvejen klokken 02.10 natten til mandag. Manden fik desuden taget en blodprøve, som skal vise, hvor meget af de enkelte stoffer, han havde i blodet.

Publiceret 08 January 2019 09:06