Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Vanvids-brandert på 3,4: Mand kørte mod ensretning i p-hus - 50 meter fra politistation

Hvad indtaget af alkohol havde været op til, melder historien ikke noget om. Men det har uden tvivl været meget stort for en 56-årig mand fra Gentofte, der torsdag formiddag klokken 10:45 blev anholdt for spirituskørsel af værste skuffe i Hillerød.

Nordsjællands Politi oplyser, at manden påkørte en anden bil, da han i sin store beruselse kørte mod ensretningen i P-huset i Østergade i Hillerød, som på grotesk vis er nabo til den lokale politistation.

Da den 56-årige blev bedt om at tage en alkometertest, viste den rekordhøje 3,4 i promille, hvilket førte til, at manden omgående fik beslaglagt sin bil, oplyser politiet.

jn

Publiceret 15 March 2019 00:00

Gud, høst og folkedans hos Sankt Lukas

De fremmødte til gudstjenesten i Sankt Lukas Stiftelsens kirke søndag 15. september klokken 10.30 bliver nok overraskede - med mindre de selvfølgelig har læst de her linjer.

Netværkshuset fylder 20 år: "Det vigtigste, vi kan gøre, er at tage ordentligt imod de mennesker, som kommer"

Dels vil der blandt kirkegængerne sidde folk i flotte folkedragter. Der vil også være børn og voksne, der lægger ’høstudbytte’ op foran alteret; nødder, æbler, appelsiner, hjemmebagte småkager med mere for at sige tak for alt det, vi har fået i årets løb.

Afgående rektor på GHG: "Da jeg kom hertil, var jeg ved at gå igen"

Der skal nemlig afholdes høstgudstjeneste. Bagefter er der høstgilde. Derfor folkedanserne, der atter kommer fra Glad Dans i Gladsaxe. Der er også en let frokost med kage og kaffe inkluderet i prisen på 50 kroner for voksne og gratis for børn. Alle er velkomne. Kapp