I sidste uge modtog Nordsjællands Politi anmeldelser om flere indbrud begået i Gentofte Kommune. Arkivfoto

I sidste uge modtog Nordsjællands Politi anmeldelser om flere indbrud begået i Gentofte Kommune. Arkivfoto

Politirapporten: Formodede indbrudstyve blev snuppet

Mandag 11. marts

  En Porsche Panamera, som holdt parkeret på Kratkrogen i Charlottenlund, fik stjålet forlygterne tidligt mandag morgen.

  Indbrud i villa på Sønderdalen, hvor der blev stjålet kontanter. Det vides ikke, hvordan tyven kom ind i huset.

  Indbrud i villa på Skolebakken. En havedør til stuen blev brækket op, og der er intet overblik over, hvad der blev stjålet.

Tirsdag 12. marts

  To formodede indbrudstyve blev anholdt i Klampenborg. To mænd på henholdsvis 34 og 48 år blev klokken 19.17 anholdt efter de havde forsøgt at begå indbrud i en villa på Christiansholmsvej. Her opdagede husets beboer de to mænd og kontaktede politiet med signalement af tyvene. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til stedet, og det lykkedes altså at finde og anholde de to mænd.

  Indbrud i villa på Dalstrøget. Der blev knust en rude i en terrassedør ind til stuen. Forurettede lå og sov og hørte ikke indbruddet. Der blev stjålet sølvtøj.

  Indbrud i villa på Havsgårdsvej. Her blev et kældervindue brudt op, og fra stedet blev der stjålet en tablet, en mobiltelefon, smykker, pas, personlige papirer og manchetknapper.

Onsdag 13. marts

  Dieseltyveri fra traktor. Mellem fredag klokken 14 og onsdag klokken 9 blev der stjålet diesel fra en traktor på Strandvejen. Tyveriet skete ved at lave hul på traktorens tank med en saks.

  Rat og midterkonsol blev stjålet fra en Audi RS6, som holdt parkeret på Ellinorsvej i Charlottenlund. Det vides ikke, hvordan tyven kom ind i bilen.

  Indbrud i villa på L. E. Bruuns Vej. En rude blev knust, men der blev umiddelbart ikke stjålet noget.

  Indbrud i villa på Fuglegårdsvænget. Et kældervindue blev brudt op, og der blev stjålet en rød damecykel samt smykker.

  Indbrud i villa på Christiansvej. Tyven kom ind ved at knuse en rude på 1. sal. Der er intet overblik over, hvad der blev stjålet.

Torsdag 14. marts

  Hærværk mod bil. En Peugeot, som holdt parkeret i Sønderdalen, blev mellem onsdag klokken 08 og torsdag klokken 08 udsat for hærværk. Bilen fik ridser i kølerhjelmen og en bule i bagskærmen.

  Tyveri fra bil. Et indbygget navigationsanlæg samt radio blev mellem tirsdag klokken 22.30 og torsdag klokken 08 stjålet fra en Audi A4, som holdt parkeret på Ole Bruuns Vej. Det fremgår ikke, hvordan tyven havde skaffet sig adgang til bilen.

  Indbrud i villa på Fuglegårdsvænget. En person havde forsøgt at brække et køkkenvindue op med en spade. Anmelder vågnede ved larmen og råbte op, så gerningsmanden valgte at forsvinde fra stedet med tomme hænder.

  Indbrud i villa på Kratkrogen. En rude i en skydedør blev knust, og der blev stjålet smykker.

Fredag 15. marts

  Indbrud i villa på Udsigten. En terrassedør blev brudt op. Umiddelbart intet stjålet.

Lørdag 16. marts

  Indbrud i villa på Skolevej, hvor tyven kom ind via et opbrudt vindue. Der er intet overblik over, hvad der blev stjålet.

  Indbrud i villa på Toftholm Allé. Et køkkenvindue blev aflistet, og der blev stjålet porcelæn, en tablet og kontanter.

Søndag 17. marts

  Indbrud i villa på Fruevej. En kælderdør blev brudt op, og der blev stjålet to tablets, spillekonsol og dertil hørende spil.

Publiceret 19 March 2019 09:01

SENESTE TV