Onsdag gik der ild i et solcenter i Gentofte. Arkivfoto

Onsdag gik der ild i et solcenter i Gentofte. Arkivfoto

Politirapporten: Solcenter brød i brand

Mandag 18. marts

  Værktøj stjålet fra varebil. Fra en Fiat Ducato-varebil, der holdt parkeret på Højsgårds Allé blev der mellem mandag klokken 15 og tirsdag klokken 05.30 stjålet diverse elværktøj. Tyven kom ind ved at bryde låsen på bilens bagdør op.

  Tyveri fra bil. En eller flere ukendte gerningsmænd stjal mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 07.30 rat, kontrolpanel, navigationssystem og instruktionsbog fra en BMW 3-serie, der holdt parkeret på Bregnevej.

  Tricktyve på spil i kiosk på Strandvejen. Mandag eftermiddag blev en ekspedient i en kiosk på Strandvejen i Hellerup angiveligt udsat for tricktyveri. Ifølge Nordsjællands Politi trådte to kvinder omkring klokken 16.24 ind i kiosken for at købe cigaretter. De betalte med en tusindkroneseddel, hvilket fik ekspedienten til at gå ud i baglokalet for at finde byttepenge i sin jakke. Jakken lagde hun efterfølgende bag disken, og fra den lykkedes det nu den ene af kvinderne at tage en pung indeholdende weekendens omsætning, og så forlod de begge butikken. De formodede tricktyve beskrives således: A: Kvinde, 60-65 år, 170 cm høj og kraftig af bygning. Hun var iført kort, hvid, tyk jakke med hætten over hovedet. B: Kvinde, 30 år, 170 cm høj og spinkel af bygning. Sort, langt hår, akne i ansigtet. Hun var iført en rød dragt med blomster.

Tirsdag 19. marts

  Indbrudsforsøg i villa på Søbredden. Anmelderen overraskede en formodet indbrudstyv, der var i færd med at afliste et vindue. Den formodede indbrudstyv flygtede til fods.

  Indbrud i villa på Markvangen. Et vindue blev brudt op, og der blev stjålet sølvtøj.

Onsdag 20. marts

  Brand i solcenter. Klokken 15.06 blev det anmeldt, at der var brand i et solcenter i Gentofte. Flere patruljer samt brandvæsnet blev sendt til stedet, og brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden. Efterfølgende blev opmærksomheden henledt på nogle unge piger fra lokalområdet, der kunne have noget med episoden at gøre, og en 15-årig pige er pt. sigtet for forholdet, oplyser politiet.

Torsdag 21. marts

  Indbrud i lejlighed på Phistersvej. En rude i en altandør blev aflistet med et ca. 12 mm ukendt redskab. Der blev stjålet diverse smykker og sølvbestik.

  Indbrud i villa på Blokhusvej. Vindue ind til soveværelse blev taget ud, og der blev stjålet sølvtøj.

Fredag 22. marts

  Hærværk på biler. Klokken henholdsvis 11.37 og 11.44 anmeldte to borgere, at der mellem fredag aften og lørdag formiddag var udøvet hærværk på to personbiler, der havde holdt parkeret på Duntzfelts Allé. Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd sparket højre sidespejl af to biler.

  Indbrud i villa på Schimmelmannsvej. Stuevindue brudt op med ukendt genstand og indstigning herfra. Der blev muligvis stjålet noget sølvtøj og sølvbestik.

  Indbrud i lejlighed på Bernstorffsvej. Det vides ikke, hvordan tyven kom ind, men der blev stjålet ure og smykker.

Lørdag 23. marts

  Indbrud i villa på Mylius Erichsens Allé. Tyven kom ind ved at afliste en rude i en have-/terrassedør. Stjålne genstande: Ure, smykker, hovedtelefoner, sølvtøj, bærbar computer.

  Indbrud i villa på Bregentved Allé. En rude i en terrassedør blev smadret, og der blev stjålet diverse smykker og diverse sølvtøj.

  Indbrud i villa på Høeghsmindeparken. Et vindue blev brudt op, og der er intet overblik over det stjålne.

  Indbrud i lejlighed på Ordrupvej. Et vindue blev knust, og der blev stjålet en vielsesring.

Søndag 24. marts

  Indbrud i lejlighed på Bernstorffsvej. En rude blev knust i en have-/terrassedør, og der blev stjålet sølvtøj .

  Indbrud i lejlighed på Kildegårdsvej. En rude i en have-/terrassedør blev knust, og der blev stjålet kontanter.

  Indbrud i lejlighed på Clarasvej. En terrassedør blev brudt op. Der er intet overblik over, hvad der er stjålet.

Publiceret 26 March 2019 10:21