KINO:

Grusom kidnapning, manipulerende kvinder og fraværende fædre

Ugens tre premierefilm i Gentofte Kino spænder bredt i genre og tema

Første premierefilm i Gentofte Kino er 'All the Money in the World', som er den sande historie om kidnapningen af barnebarnet til en af verdens rigeste mænd – J. Paul Getty.

Imens den 16-årige John Paul Getty III bliver holdt fanget, prøver hans mor Gail at overtale bedstefaren til at betale løsesummen. Men Getty Sr. nægter.

Da Rasmus møder Marie

'En frygtelig kvinde' er et dansk komediedrama om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold - set gennem mandens øjne.

Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men der går ikke lang tid, før hun viser sig som et besidderisk og manipulerende væsen, der piller ham fra hinanden.

I tegnefilmen ’Vitello’ er det okay at være Vitello - og så alligevel ikke.

I tegnefilmen ’Vitello’ er det okay at være Vitello - og så alligevel ikke.

Vitello på lærred

I Gentofte Kinos tredje premierefilm ses tegnefilmen 'Vitello'. Vitello bor med sin mor i et rækkehus ved Ringvejen. På en måde er det okay at være ham. Han får masser af spaghetti med smør og riveost. Han har sine irriterende venner Max og Hasse.

Han er også ven med møgungen William.

Men på en måde er det ikke helt okay. Vitello har nemlig ikke nogen far. Eller det har han selvfølgelig, han kender ham bare ikke.

Publiceret 30 January 2018 20:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV