Skambidt:

Videnskabelig dissekering af norsk hit-serie

Kom med til lancering af tidsskriftet ’Efter Skam’, der bidrager med nye videnskabelige tilgange til den populære ungdomsserie ’Skam’

Torsdag den 8. februar klokken 17 inviterer Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde endnu engang alle Skam-fans og Skam-interesserede til Schæffergården.

Som opfølgning på fondets store Skam-satsning i foråret 2017 holder fondet nu i samarbejde med Københavns Universitet et åbent arrangement for at lancere særnummeret af Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling.

Det er et særnummer, der fokuserer på den norske ungdomsserie 'Skam'.

Videnskabelig tilgang

Særnummeret har fået titlen 'Efter Skam' og indeholder femten forskellige artikler om 'Skam'.

Artiklerne er skrevet fra forskellige faglige og teoretiske ståsteder – herunder sprogvidenskabelige, juridiske, kulturpolitiske, queer-teoretiske, medievidenskabelige, kulturteoretiske og musikvidenskabelige.

Tilsammen gør de læserne klogere på de mange forskellige videnskabelige tilgange, som det er muligt at anlægge på serien.

Fænomenet Skam

Til lanceringsarrangementet vil man møde fire af de forfattere, der har bidraget til tidsskriftet, og sammen med redaktørerne og publikum vil de drøfte, hvordan vi kan forstå fænomenet Skam.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Publiceret 31 January 2018 08:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV