KINO:

Fra sultanens palads til De Dødes Land

Gentofte Kino slår hul på vinterferien med eventyrlige børnefilm og franske flirterier

Ole Lund Kirkegaards fortælling om drengen, der flyver ud i verden på sit flyvende tæppe, får nyt liv i den nye animerede film 'Hodja fra Pjort', der har premiere i Gentofte Kino torsdag den 8. februar.

Hodja bor i en lille landsby ved navn Pjort med sine forældre og sin ged, Raya. En dag får han en ganske særlig gave af genboen El Faza, og snart er han på vej til hovedstaden Petto, hvor sultanen bor.

På den anden side af Atlanten drømmer en anden dreng, 12-årige Miguel, om at spille musik, selvom hele hans mexicanske familie forbyder det. Alligvel forfølger Miguel sit største ønske om en musikalsk karriere, og det leder ham ind i De Dødes Land, hvor svarene på alle hans spørgsmål måske gemmer sig. 'Coco' hedder filmen, som Disney står bag.

Den sidste af Gentofte Kinos tre premierefilm er knap så børnevenlig. Det er nemlig den erotiske, psykologiske thriller 'Dobbelt Begær' af den franske instruktør François Ozon. I 'Dobbelt Begær' forelsker den unge kvinde Chloé og hendes psykiater Paul sig i hinanden. Hvad der begynder som en hed kærlighedsromance mørkner dog, da Chloé opdager, at Paul har en hemmelighed.

I ’Coco’ drømmer 12-årige Miguel om at blive musiker. Foto fra filmen

I ’Coco’ drømmer 12-årige Miguel om at blive musiker. Foto fra filmen

Ny film baseret ørnebogsklassikeren ’Hodja fra Pjort’ rammer biograferne i denne uge. Foto fra filmen

Ny film baseret ørnebogsklassikeren ’Hodja fra Pjort’ rammer biograferne i denne uge. Foto fra filmen

Publiceret 07 February 2018 21:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV