Bøfhus indtager Skovshoved Hotel

Efter en mindre ombygning bliver hotel-restauranten på Skovshoved Hotel til en A Hereford Beefstouw

Af
Thomas Schiermacher

Restauranten på Skovshoved Hotel ændrer ikke bare menukortet, men også indretning for at blive en del af A Hereford Beefstouw.

Mangeårig medarbejder og bestyrer af A Hereford Beefstouw i København K, Jakob Rasmussen, vil stå for den daglige drift af restauranten, mens Aage Damgaard Aps bliver ejer og partner.

Med det nye samarbejde ryster man posen og skaber et nyt koncept og udtryk. Menukortet er blevet tilpasset de lokale smagsløg ligesom restauranten, som én af de eneste i kæden, indrettes uden den karakteristiske salatbar. Hotellet i øvrigt fortsætter som hidtil og restaurantionschefen samt køkkenchefen, der nu bliver en del af A Hereford Beefstouw, sikrer fortsat stabilitet i både stil, stemning og serviceniveau.

Skovshoved Hotel får nyt menukort, som er tilpasser de lokale smagsløg. Arkivfoto

Skovshoved Hotel får nyt menukort, som er tilpasser de lokale smagsløg. Arkivfoto

Publiceret 08 February 2018 13:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV