Politirapporten:

Mange indbrud og tyverier fra personbiler

Mandag 5. februar

Indbrud i villa på Duntzfelts Allé fra kl. 9.20 til kl. 9.55. Her blev en rude knust i en terrassedør, og tyven var rundt i hele huset og stjal en Macbook, to iPads, smykker, en Louis Vuitton-taske og et ekstra sæt bilnøgler.

Indbrud i villa på Skovvej, som skete i tidsrummet mellem kl. 11 og 12.30. En kælderdør stod på klem, så man kunne komme ind den vej. Der blev stjålet smykker og fire computere.

Tyveri fra en Peugeot 206, der holdt parkeret på Bernstorffsvej fra søndag den 4. kl. 20 til mandag kl. 12. En rude var knust og handskerummet gennemrodet, hvorfra en oplader blev stjålet.

Indbrud i villa på Fortunvej. En rude blev knust i terrassedør. Der blev stjålet smykker og kontanter. Sønnen mødte gerningsmanden ved havelågen. Tyven sagde hej og gik i et raskt tempo væk derfra. Signalement af tyven: Mand, ikke etnisk dansk, 20-25 år, 185-190 cm høj, alm. af kropsbygning, hudkort hår, talte dansk med accent. Iført sort strikhue, sort/grå arbejdsjakke og løb med en lille sort taske af mærket Rapha.

Butikstyveri på Strandvejen i Meny kl. 18.32. En 14-årig dreng fra Hellerup havde stjålet Redbull og to stykker chokolade.

Tyveri fra en BMW 328 på Ingmosevej. Bilen fik udtaget låsen i førerdøren. Intet overblik over det stjålne.

På Strandvejen fik en Fiat 500 knust venstre siderude i tidsrummet fra 19.30 – 21.45. Der blev stjålet en Eastpak skoletaske, som indeholdt en Macbook, Hugo Boss parfume og skolebøger.

Tirsdag 6. februar

I tidsrummet fra mandag kl. 18 til tirsdag kl. 8.45 brød en tyv på ukendt vis ind i en grå BMW 435E og stjal M-rat samt indbygget navigationsanlæg.

Også en sort Audi A3 på Cottagevej havde indbrud på ukendt vis i tidsrummet fra mandag kl. 17 til tirsdag kl. 11.30. Den fik stjålet et indbygget navigationsanlæg.

På Kavalergårdens parkeringsplads fik en VW Touran knust sin højre forrude tidsrummet fra kl. 9.15 til kl. 22.20. Der blev stjålet en skindtaske med nogle dokumenter, nøglekort samt læsebriller og en iPhone.

Tyveri fra Skovshoved Havn mellem kl. 20.00 og 02.20. En hundefører standsede to mænd i en varebil kl. 02.20. Med sig havde de 35 store og 8 små stjålne europaller til en værdi af 3.323 kr., som de bl.a. havde stjålet fra Skovshoved Havn. De to sigtede i sagen er hhv. 24 og 29 år og begge fra Charlottenlund.

Onsdag 7. februar

Flere indbrud i biler på IKEA's parkeringsplads. I tidsrummet fra kl. 12-12.30 fik en Peugeot 207 knust sin siderude og stjålet en computer af mærket Acer samt et par Oakley-solbriller.

Også en Fiat 500 fik knust sin siderude og stjålet en Macbook. Det skete i tidsrummet fra kl. 11.20 til kl. 12.32.

Mellem kl. 17-18.05 fik en Citroën Picasso knust en siderude og stjålet en taske indeholdende en pc, sportstøj, skolebøger og penalhus.

Indbrud i villa på Frølichsvej kl. 8.30, hvor et vindue blev brudt op og tre computere, smykker og en skindjakke blev stjålet.

En BMW, der holdt parkeret på Strandvejen, fik mellem kl. 19.30 og 22 knust sideruden og stjålet en taske, der indeholdt en Macbook og kreditkort.

Narkobilist anholdt. Kl. 10.24 standsede en patrulje på Lagergårdsvej en narkopåvirket fører af en varebil. Føreren, en 28-årig mand fra København, ønskede ikke at deltage i en narkometertest, hvorfor han blev anholdt og taget med til prøveudtagning.

Mindre færdselsuheld på Sofievej kl. 15.45. Part 1, en personbil ført af en 60-årig mand fra Hellerup, foretog en bakning, hvorunder han påkørte part 2, en parkeret varebil. Manden blev anholdt efter en alkometertest og taget med til prøveudtagning. Ingen personskade.

På Helsingørmotorvejen var der kl. 16.40 også et færdselsuheld. Part 1, en personbil ført af en 62-årig mand fra Holte, kørte på vejen mod syd i tredje vognbane og kørte af ukendte årsager op bagi part 2, en personbil ført af en 63-årig mand fra Nærum, hvorved part 1 snurrede rundt og påkørte et trådhegn. Ingen personskade.

Torsdag 8. februar

Indbrud i villa i Sagaparken, hvor der blev opbrudt et vindue. Der blev i hvert fald stjålet smykker, muligvis også andet, men det var ikke opgjort, da indbruddet blev anmeldt.

Indbrud i villa på Jægersborgvej, hvor der blev knust et kældervindue. Intet overblik over det stjålne.

Lille færdselsuheld på Motorring 3 i sydgående retning kl. 14.52. To biler stødte sammen som følge af et vognbaneskift og en efterfølgende opbremsning. Der skete kun materiel skade.

Mistænkeligt forhold kl. 17.25 i Krathusparken. Politiet fik et tip om en lettere forhutlet herre, der med en blå IKEA-pose forsvandt ad en lille sti. Da han kort efter kom tilbage, var posen fuld. Men posen viste sig at indeholde fuglefrø, så manden var bare fugleelsker.

Harmonikasammenstød på Motorring 3 i nordgående retning kl. 17.42, hvor tre biler stødte sammen efter en uheldig sammenfletning.

Tyveri fra personbil på Dyrehavevej. Fra en grå Peugeot 107 blev der stjålet en brun minkpels, en sort taske af læder og stof, nøgler, 3.000 euro samt en hvid plasticpose med en selskabskjole og et par sko.

Tyveri fra personbil på Strandvejen. Førerdøren blev opbrudt på en Citroën Ds5, hvorefter der blev stjålet en Lenovo-computer fra bagagerummet.

Fredag 9. februar

Tricktyveri i butik på Strandvejen kl. 16.40. En 80-årig kvinde fik stjålet sit dankort fra lommen, da to kvinder med østeuropæisk udseende distraherede hende ved at pege op i loftet. De to tricktyve nåede at stjæle 4.000 kr. fra den ældre kvindes dankort, inden hun fik det spærret.

En 52-årig mand fra Søborg blev kl. 12.35 taget for butikstyveri i et supermarked på Ordrupvej. Manden formåede at stikke af, men han efterlod sig en taske, der bl.a. indeholdt hans pas, så politiet har et godt spor i sagen.

Indbrud i villa på Ahlmanns Allé kl. 12.45. Husets søn på 14 år sad og spillede computer, da tyven pludselig stod på hans værelse. Tyven, der var en dansker på ca. 45 år, skyndte sig at stikke af.

Politiet blev kl. 13.24 kaldt ud til Klampenborg Station, hvor en beruset mand generede folk. Der var tale om en 41-årig mand uden fast bopæl. Politiet tog ham med til afrusning i detentionen.

Mindre færdselsuheld på Helsingør-motorvejen i sydgående retning, hvor en lastvognschauffør fejlbedømte afstanden til en forankørende Opel Corsa, som han kørte op i. Føreren af Corsaen ramte autoværnet, hvilket fik bilen til at ramle om på siden.

Indbrud i villa på Soløsevej, hvor der blev knust en terrassedør. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud i villa på Skjoldagervej, hvor der blev opbrudt et kældervindue og stjålet smykker, bl.a. en perlehalskæde til 20.000 kr.

Lørdag 10. februar

Indbrud i villa på Bakkedal, hvor der blev opbrudt et vindue på et udestuetag. Alarmen blev aktiveret kl. 19.15, da tyven bevægede sig ned i stueetagen. Beboeren var hurtigt hjemme, for han var bare på besøg hos genboen. Alligevel nåede han kun at se en skygge, der flygtede derfra. Der blev stjålet smykker, kontanter og en herreparfume.

Indbrud i villa på Margrethevej begået i løbet af nattetimerne af en listetyv, der havde tvunget et åbentstående vindue op. Der blev stjålet en pung med 1.000 kr. og diverse kort, en moderne proptrækker samt nøglerne til huset.

Søndag 11. februar

Indbrud i villa på Bjerrelide, hvor der blev opbrudt et kældervindue. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud i villa på Hovmarksvej, hvor der blev opbrudt et vindue. Intet overblik over det stjålne.

Publiceret 13 February 2018 15:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV