Gentofte Volley fik kneben sejr i topbrag

Gentofte Volley vendte igen 0-2 til 3-2 sejr mod VolleyLigaens nummer to

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Nogle finder først skarpheden frem, når de står med ryggen mod muren.

Måske er det ved at være et mønster for Gentofte Volley, for den netop spillede udekamp mod Middelfart gik nøjagtigt som hjemmekampen: Gentofte Volley kom bagud 0-2 i kampen, før de begyndte at finde rytmen i deres spil.

Før jul, da Middelfart var på besøg hos Gentofte, lagde fynboerne stærkt ud og rystede det sejrsvante Gentofte-mandskab. For første gang i denne sæson havde Gentofte tabt to sæt i en ligakamp, og med ryggen mod muren skulle Gentofte vinde de næste tre sæt for ikke at lide et sjældent nederlag.

Historien gentog sig på Fyn i søndagens topopgør.

Man skulle tro, at Gentofte-holdet ville være på toppen fra kampens start. For ikke bare i ligakampen før jul, men også i semifinalen i pokalturneringen i december vandt Middelfart kampens første sæt.

De unge fynboer tror meget på, at det kan lade sig gøre ikke bare at ryste, men også slå Gentoftes tophold. Middelfart kom stærkt fra start med sætsejr 25-21 i første og tvang Gentofte ud i udskiftninger i både første og andet sæt.

I andet sæt kom Tobias Kjær ind i stedet for Anders Hartmann.

Det gav ikke umiddelbart sætsejr til Gentofte, men unge Tobias blev meget overraskende holdets bedste blokadespiller med tre rene blokadevindere i kampen og spillede i resten af den.

Middelfart vandt andet sæt med 25-19, men herefter vendte bøtten, og der stod Gentofte Volley på resten af kampen.

Gentofte-spillerne så sig ikke tilbage fra den første bold i tredje sæt. Middelfart kom ikke foran i resten af kampen, som Gentofte herefter dominerede.

25-20 i tredje sæt blev efterfulgt af de knusende cifre 25-14 og 15-7 i fjerde og femte sæt. Topopgøret havde stor betydning for Middelfart i kampen om at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt for play-off kampene i marts måned. Fynboerne kæmper med Hvidovre om andenpladsen, som Ishøj Volley, der længe lå nummer to i ligaen, nu ser ud til at få svært ved at nå.

I den næste – og sidste - kamp i ligaens grundspil møder Gentofte netop Ishøj. Den spilles torsdag den 22. februar kl. 19 i volleyarenaen i Kildeskovshallen.

Publiceret 19 February 2018 20:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV