B1903 på besøg hos Brentford

Efter at Mads Agner Veng overtog den øverste sportslige ledelse som sportschef i B1903 for ca. to år siden, er der som en fast del af programmet blevet indført en studietur for trænerne i klubben.

Sidste år gik turen til de norske mestre Rosenborg, og i år var destinationen London – nærmere bestemt Brentford F.C. En klub, som pt. har 10 danskere på lønningslisten. Den engelske Championship-klub åbnede dørene, så B1903 kunne overvære træning på tætteste hold samt få oplæg fra de øverste ansvarlige i klubben.

B1903's trænere fik mulighed for at diskutere fodbold med Thomas Frank (assistenttræner og tidligere Brøndby-træner) og Andreas Bjelland (dansk landsholdsspiller).

Der blev diskuteret detaljer, engelsk spillestil og kulturforskelle med mere. Udover at observere træning og høre oplæg fik B1903 også mulighed for at opleve den engelsk fankultur på tætteste hold ad to omgange.

Først gik turen til Millwall, som mødte topholdet fra Cardiff, og dagen efter tog Brentford F.C imod Preston North End. Begge kampe endte 1-1.

”Vi har lært en masse på de fire dage, vi havde i Brentford. Det har givet os et nyt syn på, hvordan tingene kan gribes an, og jeg er sikker på, at alle vores trænere er fulde af brugbare indtryk. Ligeledes er jeg utrolig stolt over, at Thomas Frank kunne se det interessante i at have os på besøg, og at han satte så meget tid af i sin travle hverdag,” udtaler sportschef Mads Agner Veng i en pressemeddelelse.

Publiceret 26 February 2018 16:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV