Davis Cup rykker ind i Gentoftehallen

Tennislandskamp spilles i Gentofte

Danmarks kommende tennislandskamp i Davis Cup-turneringen mod Egypten 7.-8. april bliver spillet i Gentoftehallen, hvor der bliver plads til over 1000 tilskuere .

Dansk Tennis Forbund og Gentofte Kommune samarbejder om afholdelsen af kampen, der spilles i Europa/Afrika Gruppe II – det tredjehøjeste niveau i landsholdstennis.

“Der er rigtig mange aktive tennisspillere i Gentofte Kommune, så det glæder mig, at vi nu kan tilbyde dem og alle andre interesserede at opleve det danske Davis Cup-hold i aktion. Der er altid en god stemning til tennislandskampene, og vi er overbevist om, at det også vil blive tilfældet i Gentofte,” siger Henrik Thorsøe Pedersen, formand for Dansk Tennis Forbund, i en pressemeddelelse.

Borgmester Hans Toft er også tilfreds med, at Danmarks bedste tennisherrer lægger vejen forbi Gentoftehallen, der blev indviet i 2016.

“Det er spændende at være værtskommune for et Davis Cup-opgør og dermed føje endnu en international begivenhed til den lange række af øvrige idrætsaktiviteter i vores kommune. Tak til de lokale foreninger og ildsjæle, som har muliggjort dette i samarbejde med Dansk Tennis Forbund,” siger Hans Toft i en pressemeddelelse.

Lokale klubber hjælper

Gentofte Kommune har 3.612 registrerede tennisspillere fordelt på de tre lokale tennisklubber HIK, Gentofte Tennisklub og Skovshoved Tennis.

Klubbernes frivillige kræfter er uundværlige i forbindelse med en Davis Cup-kamp, hvor der blandt andet skal lægges et specielt tennisgulv i hallen.

Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Egypten spilles bedst af fem kampe henover to dage. Lørdag spilles der to singler, mens der søndag spilles en double efterfulgt at to singler. logy

Publiceret 26 February 2018 18:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV