Stars sluttede suverænt af på hjemmeis

Sidste grundspilskamp blev vundet sikkert, da Aalborg Pirates blev bordet og sænket

Af
Af Ole Tradsborg

Stars spillede fredag aften den sidste kamp i grundspillet på hjemmebane. Her var modstanderen Aalborg Pirates, og selv om holdet ligger nummer to i tabellen, var det Stars, der spillede som et tophold. Stars vandt kampen 5-2.

Mange ting lykkedes for Stars denne aften, bl.a. en scoring i anden periode efter få sekunder af Joonas Riekkinen, og den scoring er blevet noteret for den hurtigste periodescoring i sæsonen.

Resten af kampen styrede Stars sikkert, og da det i tredje periode blev 3-0 ved Marko Virtala, lugtede det hurtigt af tre point.

Gæsterne fik godt nok reduceret, men på yderligere to hjemmescoringer blev opgøret lukket. Også selv om Piraterne bød fint ind til allersidst i kampen, hvor det lykkedes dem at reducere en enkelt gang.

Stars er derfor sikker på at få hjemmebanefordel i play in-spillet, hvor holdet skal møde SønderjyskE om en plads i slutspillet. Serien er bedst af maksimalt fem kampe, hvor Stars forlods er udstyret med en føring på 1-0, inden serien går i gang. Tirsdag spilles sidste kamp i grundspillet, når Stars ude møder Rødovre Mighty Bulls.

Slutspillet – Play-in

  • Slutspillet begynder 1. marts og får en ny runde kaldet play-in.
  • Nummer 7 i grundspillet møder nummer 10, mens nummer 8 møder nummer 9. Nummer 7 og 8 bliver udstyret med en føring på 1-0, Inden serien går i gang.
  • Derefter spilles der til det hold, der først har vundet tre kampe. Bliver der en femte kamp, slutter højst-placerede hold på hjemmebane.

Publiceret 27 February 2018 09:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV