DEBAT:

Fra tårer til smil og gåsebryst

Sophie Edelgren, Feldstrasse 17, 9490 Vaduz, Liechtenstein

Tirsdag den 20. februar under bisættelsen af prinsgemalen faldt mine tanker også til min 90-årige farmor i Ordrup.

Jeg ringede til hende fra Liechtenstein, hvor jeg er bosiddende, og hun gjorde hurtigt opmærksom på, at hun var meget berørt af situationen og den smukke bisættelse. Vores samtale blev derfor kort, og vi aftalte at udskyde samtalen til om eftermiddagen.

Inden vi lagde på, fik farmor på en eller andet måde fortalt, at hun mest af alt bare havde lyst til at drikke en kop te og spise et gåsebryst, men at hun på ingen måde var i humør til at komme i byen efter kagen.

Jeg kunne ikke have tanken om at bo så langt væk fra min farmor og ikke kunne være der for hende i sådan en situation. Jeg måtte derfor finde en anden måde at opmuntre hende på - gåsebrystet.

Jeg kontaktede et par bagerier i Ordrup og omegn, for at høre om muligheden for at få et gåsebryst bragt ud.

Telefonen hos La Baguette på Ordrupvej blev taget af en sød pige, der tog sig tid til at lytte til min situation om at bo i udlandet og ikke have mulighed for at besøge min farmor, og at jeg derfor gerne ville glæde hende med et gåsebryst.

Det tog ikke længe, før de besluttede, at de gerne ville hjælpe med at levere til døren inden for kort tid. Jeg overførte beløbet via mobilepay og modtog få timer senere et billede på e-mailen fra min farmor af et gåsebryst stående på tallerkenen, der var leveret af en mand, der strålede (som min farmor forklarede).

I mailen stod der: “Tusind tak, nu nyder jeg med smil på læben. Tusind knus, du vendte tårer til smil.”

Dette er skrevet som en stor tak til La Baguette og deres gode service - I var med til at gøre flere hjerter varme den dag.

En stor tak fra Liechtenstein.

Publiceret 27 February 2018 16:15

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV