Gentofte Volley på vej mod DM-semifinale

Efter storsejr i den første af op til tre kvartfinalekampe mod Aalborg er vejen banet

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Slutspillet i Volleyligaen er nu for alvor skudt i gang. Og Gentofte er som vinder af grundspillet i ligaen storfavorit til at bane sig vej til semifinalekampene.

I søndagens kamp mod Aalborg kunne nordjyderne heller ikke stille noget op mod Gentofte, heller ikke selv om det var i egen 'hule'.

Fra kampens start dominerede Gentofte. Det gav gevinst med 25-12 i første sæt. Der spilles bedst af tre kampe, så antallet af vundne sæt eller bolde i de enkelte kampe har ingen betydning. Det er alene et spørgsmål om at vinde kampene.

Derfor havde det ingen betydning, at Aalborg i de følgende sæt spillede bedre og fik henholdsvis 17 og 20 point. 3-0 sejren til Gentofte kom sikkert i hus.

Der er returopgør på hjemmebane i volleyarenaen i Kildeskovshallen torsdag den 8. marts kl. 19.30. Der skal et mindre mirakel til for nordjyderne, hvis ikke Gentofte skal fastholde grebet og med en sejr sikre sig pladsen i DM-semifinalen.

Hvis miraklet indfinder sig torsdag, har Gentofte endnu en chance. Der skal i så fald spilles en tredje kamp på hjemmebane. Den er sat på programmet til søndag den 11. marts kl. 15.

Publiceret 05 March 2018 16:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV