Det glatte føre gav problemer

Mandagens snevejr udløste flere uheld, bl.a. da en bus ramte ind i en stensætning under et mislykket venstresving ad Ryvangs Allé

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Mandagens snefald og spejlglatte veje betød glødende telefoner hos både Nordsjællands Politi og Falck i løbet af formiddagen.

I Gentofte skete der uheld i krydset af Hellerupvej og Ryvangs Allé, ved Lagergårdsvej og på Gersonsvej, oplyser Nordsjællands Politi.

Det første uheld var det værste. Her blev to kvinder, der var passagerer i en Movia-bus, kørt på skadestuen efter bussen klokken 10.36 skred ud på den glatte vej og ramte en stensætning. Uheldet skete, da bussen kom kørende ad Hellerupvej og skulle svinge til venstre ad Ryvangs Allé.

Den ene kvinde havde pådraget sig en bule og en flænge i panden, da hun var faldet i bussen, da den påkørte stensætningen, og den anden kvinde klagede over nakkesmerter.

På grund af uheldet var krydset Hellerupvej/Ryvangs Allé en overgang spærret.

Kl. 11.01 var den gal på Lagergårdsvej. Her skete der også en udskridning i forbindelse med et venstresving, og to biler stødte sammen. Der skete ingen personskade.

Kl. 12.33 skete endnu et uheld, denne gang ud for nummer 67 på Gersonsvej. Her stødte to biler sammen i forbindelse med, at den ene foretog en U-vending. Der skete heller ingen personskade ved dette uheld.

Gode råd i sneen

@Fakta Brod Weekend:Nordsjællands Politi opfordrer til, at borgerne er særligt opmærksomme i trafikken, når vinteren viser tænder og har i øvrigt følgende råd til bilisterne:

Kør forsigtigt

Kør efter forholdene

Hold afstand

Tag afsted i god tid

Bevar tålmodigheden

Tænd lygterne

Har du ikke vinterdæk på, så lad bilen stå

Publiceret 07 March 2018 16:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV