Rasmus Bjerg indtog Gentofte Kino

Publikum ved Villabyernes læserarrangement fik masser af refleksioner om John Mogensen fra manden, der fra torsdag portrætterer ham på det store lærred

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

“John Mogensen levede i en brydningstid, men kunne bedst lide det bestående. Samtidig havde han en anarkistisk nerve, som ikke var noget, dansktop-sangere ellers havde. På den måde var der noget nærmest punk over ham. Men han var også en mand, der aldrig stillede sig tilfreds. Slet ikke med sig selv.”

Rasmus Bjerg satte mange ord på det sammensatte menneske, han spiller i den premiereaktuelle film 'Så længe jeg lever', da han gæstede Gentofte Kino mandag aften.

Villabyerne havde i samarbejde med Gentofte Kino arrangeret en særvisning af filmen, og inden filmen rullede, kunne publikum høre Rasmus Bjerg fortælle om sit arbejde med rollen.

Rasmus Bjerg fortalte bl.a., at det især var et gammelt DR-interview med John Mogensen, han brugte til at kalkere det fysiske udtryk ud fra. Måden, John Mogensen talte på, måden han sang på.

Noget af det, der kom bag på Rasmus Bjerg, efterhånden som han arbejdede sig ind på rollen, var hvor store dæmoner, John Mogensen egentlig kæmpede med. Den evige jagt på perfektion, præstationsangsten og det fuldstændig umådeholdne forbrug af alkohol.

Publiceret 07 March 2018 15:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV