Politirapporten:

Masser af tyverier fra personbiler

Mandag 26. februar

Indbrud i villa på Carl Baggers Allé, hvor der blev brækket et vindue op, hvorefter huset blev gennemrodet. Der blev stjålet smykker, en MacBook samt en Playstation.

Tirsdag 27. februar

Forsøg på indbrud i varevogn, der holdt parkeret på Prins Valdemars Vej. Der blev knust en siderude, hvilket slog låsen til i bilen og gjorde, at tyven ikke kunne komme ind.

Tyveri af en grå BMW X5 fra Parkvænget. Bilen forsvandt på et tidspunkt mellem mandag aften kl. 21.30 og tirsdag morgen kl. 7.45.

Tyveri fra båd i Skovshoved Havn. Her havde ukendte gerningsmænd klippet en stålkæde over, som tøjrede båden til molen. Dernæst var båden blevet trukket over til en anden bådebro, hvor motoren blev fjernet. Tyveriet menes at være sket i weekenden fra den 16. februar til den 17. februar, men blev først anmeldt den 27.

Tyveri fra bil på IKEA's parkeringsplads. En siderude blev knust, og et par DSB-rejsekort blev fisket op af en taske, der stod på gulvet bag forsæderne.

Endnu et tyveri fra en bil ved IKEA. Her havde man vredet venstre fordørs lås ud og stjålet en Mac-computer.

Et tredje tyveri fra en bil, der holdt parkeret ved IKEA. En trekantsrude blev knust, og der blev taget en sort computertaske med en tilhørende computer samt en iPad, en Adidas-taske med lidt tøj og noget make-up.

Tyveri fra bil på Strandvejen. Også her kom man ind i bilen ved at knuse en siderude. Der blev stjålet en computertaske, husnøgler, en oplader og en iPhone.

Tyveri fra bil på Skovshoved Havn. En rude blev knust, og en sort sportsrygsæk med et par bukser, sko og et læderbælte blev stjålet.

Tyveri fra bil på Strandvejen, hvor den venstre bagerste trekantsrude blev knust, og der blev taget en lædertaske, hvori der lå en computer og en iPad.

Onsdag 28. februar

Indbrud i stuelejlighed på Hyldegårds Tværvej, hvor der blev opbrudt en hoveddør. Lejligheden blev gennemrodet, intet overblik over det stjålne.

En anmelder så to mistænkelige personer køre rundt i en sort eller mørkeblå VW på Vangedevej. Kl. 15.10 tog de en sort og rød rygsæk fra en bil. Begge mænd var iført mørkt tøj med hætter.

Tyveri fra personbil ved HIK's tennisanlæg på Hartmannsvej mellem kl. 15 og 15.30. Fra en Volvo V70 blev der stjålet en taske af mærket Ralph Lauren, en duffel bag med dokumenter og 400 kr. samt et par Gucci-solbriller. Den sorte VW og de to mistænkelige mænd blev også set her.

Samme mænd var sikkert også på spil kort efter på Maglegårdsskolens parkeringsplads. Her blev der fra en bil stjålet en taske, inden vidner så tyven løbe over til en holdende, mørk VW. Tyven beskrives som dansk af udseende, 20-25 år, 178-183 cm høj, almindelig af bygning. Han havde lyst, kort hår og var iført et mørkegråt joggingsæt.

Fra en sort VW Touran parkeret på Kildeskovsvej, ude foran Gentofte Skole, blev der stjålet en bærbar computer af ukendt mærke, efter tyven havde knust bagruden.

En rød Citroên C3 fik mellem kl. 15.55 og 16.20 knust den ene trekantsrude, og der blev stjålet en sort Dell-computer, en sort stoftaske og et par hvide høretelefoner til en iPhone 7.

Kl. 17.49 blev en 81-årig kvinde taget for butikstyveri i et supermarked på Jægersborg Allé. Den ældre kvinde forsøgte at stjæle to flasker rødvin til en værdi af 800 kr. Butikspersonalet opdagede ud fra overvågningsbilleder, at samme kvinde et par dage tidligere var sluppet væk med to flasker rødvin til en værdi af 725 kr.

Torsdag 1. marts

På parkeringspladsen ved IKEA fik en sølvfarvet Citroën C5 knust en trekantsrude i tidsrummet fra kl. 12.10 til kl. 13.10. Fra bilen blev stjålet en mørkeblå rygsæk, som indeholdt en bærbar pc af mærket Lenovo, briller, makeuptaske samt oplader.

Indbrud i villa på Holck Wintherfeldts Allé. Det skete i tidsrummet fra 1. februar til torsdag, hvor terrassedøren blev opbrudt, og der blev stjålet smykker.

Indbrud i villa på Agertoften i tidsrummet fra lørdag den 24. januar kl. 00.00 til torsdag kl. 16.27. Kældervinduet blev opbrudt, og der blev stjålet smykker og sølvtøj.

På parkeringspladsen ved IKEA fik en hvid Peugeot smadret en trekantsrude. Det skete i tidsrummet fra kl. 16.55 til kl. 17.09. Fra bilen blev stjålet en brun skuldertaske indeholdende briller og arbejdsdokumenter.

Og i tidsrummet fra kl. 18.30 til 18.45 fik en anden Peugeot også knust en rude og stjålet en lædertaske indeholdende en ASUS-computer, en mus, en oplader og powerbank, til en samlet værdi af 17.023 kr.

En Volvo V70, der holdt på Strandengen, fik knust sin siderude i tidsrummet fra kl. 11 til kl. 21.02. Fra bilen blev stjålet en Dolce Gabbana skindjakke, et headset, et par herresko og en lædertaske med en Dell-computer.

På Jægersborg Allé fik en Mercedes Benz knust en rude i tidsrummet fra kl. 17.20 til kl. 21.30. Fra bilen blev stjålet en arbejdscomputer af mærket Lenovo samt en taske indeholdende fitnesstøj, sko fra Adidas, skjorte fra Ralph Lauren, jeans fra Tiger of Sweden, sorte Billie Bi sko samt en toilettaske og læderbukser.

Fredag 2. marts

Indbrud i lager på Mesterlodden, hvor en materialecontainer blev opbrudt. Der blev stjålet seks paller med LED-byggepladsarmaturer og en generator.

Tyveri fra personbil på Strandvejen i Hellerup, hvor en Porsche-ejer fik stjålet en brun mappe i skind med en MacBook. Der var ingen tydelige tegn på indbrud i bilen, så bilejeren må have glemt at låse sin bil.

Ulovlig omgang med hittegods ved Nordea på Jægersborg Allé kl. 12.30. En mand hævede 15.000 kr. på sit kort, men glemte at tage pengene. Da han minuttet efter vendte tilbage til automaten, var pengene væk. Han henvendte sig i banken, hvor de på overvågningsvideoen kunne se, at det var en mand, der var ude at lufte sin hund, der så sit snit til at tage pengene og skynde sig væk. Ham er politiet nu på udkig efter.

5-6 børn blev set lege på isen ved Philip Heymanns Allé, men de var væk, da patruljen kom. Politiet understreger, at man ikke må færdes på isen nogle steder i Gentofte, da det endnu ikke er sikkert nok.

Fire unge provokerede ekspedienten på Circle K-tanken på Bernstorffsvej kl. 00.50. De fire ballademagere smed bl.a. chokoladebarrer ud på gaden. Politiet kom til stedet og fik irettesat de unge, der i øvrigt også fik lov at betale for den chokolade, de havde smidt med. Deres forældre blev også underrettet.

En lokofører overraskede på Klampenborg Station to østeuropæiske mænd, der var i færd med at stjæle fra sovende passagerer i S-toget. Den snarrådige lokofører sørgede for, at alle passagerer fik deres ejendele tilbage, hvorefter han kørte med toget igen. Han ventede ikke på politiet, for han havde også en køreplan, han skulle holde.

Lørdag 3. marts

Tyveri fra lomme på Charlottenlund Stationsplads mellem kl. 11.50 og 12.05, hvor en kvinde fik stjålet sin pung med tilhørende kort, diverse papirer og mindre kontantbeløb.

Indbrud i kælderrum på Tranevænget, hvor der blev stjålet en sort racercykel af mærket BMC til en værdi af ca. 30.000 kr. Tyven slap også væk med en sort cykelvindjakke.

Indbrud i villa på Skjoldhøj Allé, hvor alarmen blev aktiveret kl. 20.49. Der blev stjålet et par badebukser, en sportstaske, en guldvielsesring, flere manchetknapper, tre par solbriller og 3-4 parfumer.

Søndag 4. marts

Politiet fik kl. 11.11 en melding om, at en kvinde krydsede motorvejen til fods fra Søgårdsvej. Da politiet kom til stedet, var hun væk.

Mistænkeligt forhold på Vangedevej kl. 11.25. Der blev ringet på døren hos en ældre mand, men det var hans datter, der åbnede døren. Udenfor stod to kvinder med østeuropæisk udseende, der var meget ivrige efter at komme ind, men beboerens datter fik dem verfet væk.

Forsøg på indbrud i en kælder på Tuborgvej, hvor der var tydelige opbrudsmærker, men tyven må have opgivet. Han kom ikke ind.

Publiceret 07 March 2018 17:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV