Gentofte Volley klar til DM-seminfinalerne

Gentofte-holdet skulle kun bruge to kvartfinalekampe for at sende Aalborg tidligt ud af slutspillet

Efter storsejr til Gentofte i den første af op til tre kvartfinalekampe mod Aalborg, var der ikke mange, der levnede nordjyderne nogen chancer i torsdagens kamp i Gentofte.

Alle Gentofte-spillerne i truppen kom på banen i løbet af kampen, og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om resultatet.

Gentoftes angribere havde let spil, mens Aalborg-angriberne kæmpede. Og tallene lyver ikke. Blandt Gentoftes hovedangribere var den laveste angrebseffektivitet 63 procent, mens den nordjyske spiller med bedst effektivitet lå på 38 procent.

I første sæt kæmpede Aalborgenserne heroisk. Det gav en del points, men ikke nok til at ryste Gentofte-mandskabet, hvor Peter Trolle toppede på Gentoftes hold med at vinde tre fjerdedele af alle sine angreb.

Gentofte vandt sættet 25-19. Herefter gik gassen af ballonen for nordjyderne. Og med sætcifrene 25-14 og 25-15 i henholdsvis andet og tredje sæt vandt Gentofte kampen sikkert med 3-0.

Spændende semifinaleserie

I semifinale-kampene venter Gentoftes onde ånd fra de seneste finaleopgør, Marienlyst Odense. Sidste år slog Odense-holdet Gentofte i både DM-finalerne og i finalen i Landspokalturneringen.

“Vi er forberedt på at Marienlyst er et rigtigt finalehold, som pludselig spiller nærmest over evne, når det virkelig gælder,” melder Gentofte Volleys formand Ulrik Hesse.

Der er dermed lagt op til en uhyggeligt spændende semifinaleserie i op til fem kampe. Den begynder søndag den 18. marts kl. 15.00 i Marienlystcentret i Odense. Herefter følger to kampe hjemme. Onsdag den 21. marts kl. 18.30 og lørdag den 24. marts kl. 15.30.

Hvis det samme hold har vundet alle tre kampe, er DM-finalisten fundet.

Ellers kan der blive en fjerde kamp i Odense mandag den 26. marts kl. 18.30 og om nødvendigt en femte kamp hjemme onsdag den 28. marts kl. 19. ka

Publiceret 12 March 2018 19:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV