Politirapporten:

Tyverier fra biler fortsætter

Mandag 5. marts

Indbrud i villa på Gentoftegade, hvor der blev knust en rude i en terrassedør. Umiddelbart intet stjålet.

Indbrud i villa på Wilhelm Smidts Vej, hvor der blev fjernet en liste fra bagdøren og taget en rude ud. Der blev stjålet sølvtøj og smykker.

Tirsdag 6. marts

Tyveri fra personbil på Herredsvej, hvor der blev stjålet et indbygget navigationsanlæg. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at knuse den forreste rude i højre side af bilen.

Tyveri fra personbil på Fortunvænget, hvor der også blev stjålet et indbygget navigationsanlæg efter en rudeknusning.

 

 

LÆS OGSÅ: Drenge røvet på åben gade i Gentofte

Onsdag 7. marts

Tyveri fra personbil på Dunztfelts Allé. Her fik en brun VW Golf knust en rude og stjålet sit navigationsanlæg.

Tyveri fra personbil på Baldrianvej. En siderude på en sølvgrå VW Golf var blevet knust, og navigationsanlægget blev stjålet.

Indbrud i et hjem på Strandlund. Det skete på et tidspunkt mellem mandag den 5. kl. 12 og onsdag den 7. kl. 12. Et køkkenvindue var blevet brudt op, og fra stedet var der stjålet sølvtøj, smykker og en møntsamling.

Tyveri fra bil, der holdt parkeret ved Eremitagesletten tirsdag mellem kl. 16-16.45. En siderude blev knust på en sølvgrå Suzukiu Wagon. Der blev stjålet en sort rygsæk indeholdende diverse personlige kort, 300 kr. i kontanter og et pandebånd.

Indbrud i villa på Fruevej. En terrassedør var blevet brudt op, og der blev bl.a. stjålet sølvtøj.

Mistænkeligt forhold i parkeringskælderen under IKEA på Nybrovej kl. 16.10. Her gik en mand rundt og prøvede at sælge Armani-habitter til folk, der gik til og fra deres biler. Manden beskrives som værende italiensk af udseende og omkring 45 år. Han talte engelsk. Nordsjællands Politi peger på, at det tøj, som manden sælger, kan være hæler- eller kopivarer.

Indbrud i villa på Johannevej, hvor tyvene kom ind gennem et kældervindue og stjal smykker, kontanter, guldkæder, kæde med krystalvedhæng, øreringe og vielsesringe.

Anmeldelse om tyveri fra lomme på Brogårdsvej. En 39-årig kvinde var netop stået af S-toget på Gentofte Station kl. 20.21, da hun opdagede, at hendes mobiltelefon var forsvundet fra hendes lomme.

Torsdag 8. marts

Indbrud i lejlighed på Maglemosevej kl. 17, hvor en hoveddør blev brudt op med koben. Der blev stjålet pas og udenlandsk valuta. Naboer så personer løbe fra stedet. Signalement af de tre indbrudstyve: Tre høje mænd, nordiske af udseende, alle 180 cm, 20-30 år, almindelige af bygning, iført mørkt tøj og hættetrøjer.

Indbrud i villa på Marievej i tidsrummet fra kl. 9 til kl. 21.33. En dør på første sal blev opbrudt med koben. Gerningsmand havde været på første sal. Intet overblik over det stjålne.

Tyveri fra en VW Passat, som holdt på Springforbivej. Det skete i tidsrummet fra kl. 11.45 til kl. 13.30. Sideruden i venstre bagdør blev knust, og en taske med tøj til en værdi af 14.000 kr. blev stjålet. En North Face orange sportstaske, toilettaske, barbermaskine, cowboybukser og en Hugo Boss-sweater. Samt en blåmønstret skjorte, Hugo Boss rød polo og brune ruskindssko.

Indbrud i en sort VW Caddy på Duntzfelts Allé i tidsrummet fra tirsdag kl. 15 til onsdag kl. 8. Sideruden blev knust, og der blev stjålet indbygget navigationsanlæg.

Fredag 9. marts

Tyveri fra personbil på Løvsangervej, hvor højre siderude blev knust på en VW Touran. Der blev stjålet et navigationsanlæg.

Tyveri fra personbil på Bramsvej, hvor der blev knust en siderude på en VW Golf. Midterkonsollet med indbygget navigations- og musikanlæg blev stjålet.

Indbrud i villa på Dyssegårdsvej mellem kl. 18.15 og 19.22, hvor der blev knust en rude med sten, hvorefter der blev stjålet en iPad, diverse smykker, et jakkesæt samt et i-watch.

Uro og uorden ved Hellerup Fritidscenter på Gersonsvej kl. 21.01. Ca. 80 elever fra 7. og 8. klasse var samlet til et fredeligt sodavandsdiskotek, da 25-30 unge med indvandrerbaggrund trængte ind til festen. De 25-30 unge skabte stor uro og utryghed blandt festdeltagerne, som angiveligt både spottede et slagvåben og en kniv i gruppen af indtrængere. De 25-30 unge var stukket af, da politiet kom til stedet.

Mistænkeligt forhold på Skovgårdsvej kl. 21.38, hvor en mand blev set lyse ind i vejens biler med en lommelygte. Han var dansk af udseende, 35-40 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, han var iført mørkeblåt tøj og en blå strikhue.

Færdselsuheld med spiritus involveret kl. 00.26 på Tuborgvej. En 32-årig litauisk mand med bopæl i København NV kørte ind i både en lygtepæl og en brandhane, inden han stak af til fods. En af politiets hundepatruljer fik pågrebet ham, og han viste sig at være beruset.

Lørdag 10. marts

Tyveri fra personbil på Esperance Allé, hvor der blev knust en siderude på en VW Golf. Midterkonsollen med gps og musikanlæg blev stjålet.

Indbrud i villa på Lysagervej, hvor der blev opbrudt et badeværelsesvindue. Huset står til salg, så der var ikke noget at stjæle. Det er fjerde gang, ejerne oplever indbrud.

Alarmen gik kl. 18.45 om brand i en lejlighed på Strandvejen. Der viste sig i stedet at være tale om en røgudvikling hos den 95-årige kvindelige beboer. Hun havde ved en fejl placeret en aluminiumsbeholder med plastik-køkkenredskaber på et tændt komfur, så der skete en mindre om- og nedsmeltning. Brandvæsnet sørgede for at få luftet godt ud hos den ældre kvinde, inden de kørte derfra.

Søndag 11. marts

Indbrud i container på Mesterlodden, hvor der blev stjålet el-materialer, efter låsen i porten var blevet opbrudt.

Indbrud i villa på Parkovsvej, hvor der blev brudt et badeværelsesvindue op. Intet overblik over det stjålne.

Publiceret 13 March 2018 15:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV