Futsalguldet kom hjem igen til Gentofte

Efter en yderst seværdig finalekamp satte JB Futsal Gentofte en tyk streg under deres suveræne sæson, da de hjemtog guldet i Kildeskovshallen, der var fyldt til bristepunktet

Af
Ole Tradsborg

“U-u-ubesejret, u-u-ubesejret...”, gjaldede de første glade strofer fra de dygtige JB-futsalspillere, da guldet var en realitet. Og guldet var reelt aldrig i fare, dertil havde de gæstende Sønderborg Inter for meget at indhente qua 3-4-resultatet i første kamp.

Men med sig i ryggen havde de hårdtarbejdende, men måske knap så teknisk gode gæster, en vældig opbakning fra mange tilrejsende tilskuere. Desværre var Gentoftehallen ikke ledig i weekenden pga. et stort gymnastikstævne, for rammerne dér havde været meget mere optimale.

På banen gik begge hold friskt til sagen, JB spilstyrende fra start. Fikse kombinationer stod i kø, og hurtigt blev det 2-0, begge mål signeret af Mads Falck, inden gæsternes i særklasse bedste spiller, Ermin Kasumovic, stemplede Sønderborg Inter ind i finalen med et løbeskud, der måske reelt var en 'tåhyler', men dog en fornem en af slagsen.

LÆS OGSÅ: Med hiv og sving bragte Gentofte Volley sig foran

Han var i anden halvleg også tordenstøvlen, der knaldede et dømt straffespark ind til 3-2-reducering, efter nok en JB-scoring havde gjort det til 3-1 forinden.

Igen øgede JB føringen efter smukt opspil, til stillingen 4-2, og så var kampen reelt afgjort. Det var da også en totalt afrettet skud fra gæsternes anfører, der gav slutstillingen 4-3, og dermed de nøjagtige cifre til JB fra første opgør.

Medaljer og champagnebold

Herefter stod medaljerne klar til overrækkelse, hvorefter den obligatoriske champagnesprøjt blev sat i gang, mens spillerne lod sig hylde – og selv sang for.

Ikke overraskende blev Mads Falck kåret til kampens spiller, og han er da også svær at komme uden om på et suverænt godt hold. Men flere ting bør fremhæves, for særligt i anden finalekamp var det tydeligt, hvor dygtigt et bold- og holdspillende JB Futsal Gentofte er.

Et par yderligere ting, der komplementerer holdet, er den overlegne deling af målmandstjansen, som cheftræner Bo Holden stædigt og klogt har holdt fast i sæsonen igennem.

At holdspillet – på banen – er meget mere end Mads Falck, blev man nok en gang vidne til undervejs lørdag, da Villabyernes bud på banens bedste, Zakaria El-Oauz nok en gang særligt henrykkede, især da han med en detalje meddobbelt-dribling med 'fodrul' i eget felt fikserede to modspillere!

LÆS OGSÅ: JB Futsal Gentofte tog første stik

Stort tillykke til alle JB'ere med hang til futsal, spillere såvel som publikum.

Nåede man ikke at overvære retur-finalekampen, eller har man bare appetit på mere, er der den 31. marts og 1. april hele to venskabslandskampe mellem Danmark og Tyskland, og på futsallandsholdet er der rig repræsentation af lokale futsalspillere. Kampene spilles i Gentoftehallen.

Anfører Mads Falck modtager pokalen som det synlige bevis på, at Jægersborg Futsal er de bedste i landet.

Anfører Mads Falck modtager pokalen som det synlige bevis på, at Jægersborg Futsal er de bedste i landet.

Anfører Mads Falck fik prisen som kampens bedste spiller - og endte i øvrigt som topscorer i turneringen. Her ses han sammen med DBU’s repræsentant.

Anfører Mads Falck fik prisen som kampens bedste spiller - og endte i øvrigt som topscorer i turneringen. Her ses han sammen med DBU’s repræsentant.

Publiceret 19 March 2018 11:00

SENESTE TV