Fodbold en masse i påsken

Der er atter fuld gang i fodbolden, som både ruller i 2. division hos HIK og Skovshoved, men også GVI, som åbnede sæsonen lørdag, spiller to yderligere kampe i påsken

Af
Ole Tradsborg

Sneen og fortsatte frostgrader er ikke umiddelbart synonym med fodbold i forårssolen og samtidig græs på kræene. Ikke desto mindre skydes et hav af fodboldkampe i gang, således også i weekenden 24. og 25. marts, der desværre blev spillet efter redaktionens deadline (fredag eftermiddag, red.).

Derfor mest en opfordring til god fodboldunderholdning på lokale breddegrader i påsken. Skærtorsdag er det således muligt at fornøje sig med to hjemmekampe med HIK som vært mod først Brønshøj den 29. marts kl. 13 og Aarhus Fremad den 2. april med samme kampstart.

Skovserne spiller to udekampe, først på Fyn, siden i Rødovre mod Avarta. En kamp så absolut i køreafstand.

GVI-bolden ruller også

Lørdagens kamp mod tredjeplacerede Fremad Valby gav formentlig GVI et fingerpeg, om pilen fortsat vil pege opad for Vangedes fodboldstolthed.

Klubben har et par blandede træningsresultater på samvittigheden, så det bliver spændende at følge DS-rækkens førerhold, der givet vil blive jagtet af alle.

LÆS OGSÅ: Så sparker GVI bolden i gang igen

I påsken går turen til Birkerød Skærtorsdag, mens GVI spiller hjemme igen lørdag efter påske, når Virum-Sorgenfri kommer på besøg.

Publiceret 23 March 2018 21:00

SENESTE TV