Marienlyst fremtvinger forlængelse af DM-semifinaleserien

Gentofte Volley tabte den tredje kamp 1-3 på hjemmebane lørdag

Foran med 2-0 i serien, der kan omfatte op til fem kampe, stod Gentofte-holdet med gode kort på hånden for at sikre sig adgang til DM-finalerne, da den tredje kamp startede. Marienlyst Odense ville det imidlertid anderledes og havde lagt sin taktik om.

Odense-holdet havde valgt at lade deres topangriber Kristoffer Abel indtage rollen som spilfordeler. Muligvis i et forsøg på at styrke deres blokadespil. Det lykkedes i hvert fald nu for odenseanerne at få dæmmet langt bedre op for Gentoftes angreb end i de to første kampe.

Gentofte lagde igen ud med den unge garde i startopstillingen. Med bl.a. Mads Kyed som hæver og Ulrik Dahl på diagonalen som erstatning for Peter Trolle.

Igen spillede Ulrik Dahl i den grad sin chance. Han blev Gentoftes klart bedste angriber. Men hans indsats var ikke nok til at slå Marienlyst, som vandt de to første sæt 25-22 og 25-23.

Helt så tæt blev det ikke i tredje sæt, som Gentofte vandt 25-18. Hermed burde kampen være vendt til Gentofte-mandskabets fordel. Tredje sæt blev en til tider tæt affære, men Gentofte lavede for mange fejl. Det forstod Marienlyst at udnytte og vandt sættet 25-22 og dermed kampen 3-1.

Herefter skal de to hold ud i en fjerde semifinale mandag den 26. marts kl. 18.30 i Odense. Vinder Gentofte kampen, er holdet i DM-finalen. Taber Gentofte, spilles en femte og afgørende kamp onsdag den 28. marts kl. 19 i volleyarenaen i Kildeskovshallen. jbl

Publiceret 26 March 2018 15:00

SENESTE TV