SISU tabte igen til Hørsholm 79ers

Det blev også nederlag på hjemmebane, da kamp 2 blev spillet fredag aften, hvor gæsterne vandt med 15 point efter en ellers længe lige forestilling

Af
Ole Tradsborg

SISU skulle pinedød på tavlen fredag, hvor det andet opgør af potentielt fem kampe skulle spilles. Desværre bliver der dog næppe brug for en lang finaleserie, dertil virker Hørsholm-mandskabet langt stærkere kollektivt, hvorimod SISU stadig lider af manglende rytme og idé.

Det sås igen fredag aften, hvor Gentoftehallen var fint besøgt, herunder også en del tilrejsende Hørsholm-fans. Tilskuerne kunne se en lige første periode, der endte 16-20, hvor SISU kæmpede for rytme og point, mens gæsterne kom lettere til kurven.

Anden periode så tilsvarende ud, med et Hørsholmhold i god balance, og SISU, der kæmpede for at holde kontakten. Desværre blev forspringet øget, for Hørsholm vandt perioden med 19-15, og så var scoren på tavlen i hallen 31-39.

Efter en god pause var det nu forventet, at Todd Anthonys hold ville komme ud og give den gas.

Og det gjorde de, for der blev kæmpet og fightet i en grad, at kontakten var helt tæt, nemlig kun et 4 point-forspring. Mod slutningen af perioden strammede gæsterne dog igen det greb, som de havde mistet, og dermed blev det tabte hentet ind igen. De vandt ovenikøbet perioden med to point, for perioden sluttede 15-17, og dermed så det svært ud inden de sidste 10 spilminutter. Perioden var nok den mest velspillede i begge ender.

Hørsholm fortsatte i fjerde periode, hvor de slap i tredje, og SISU var desværre ikke i nærheden af at genopnå kontakt, og derfor vandt de også sidste periode, så kampen sluttede med en sikker sejr til gæsterne på 78-63.

Dermed er der lagt op en til knald eller fald-kamp for SISU på onsdag i Hørsholm. Vinder holdet, er de 'back on track', hvorimod et nederlag vil betyde, at holdet kan koncentrere sig om en bronzekamp mod den samlede taber mellem Virum og Stevnsgade.

Publiceret 26 March 2018 13:00

SENESTE TV