Skovshoved styrer mod guldet

Ingen slinger i valsen for skovserne, da GBK-holdet var statister i Skovshoveds sikre march mod semifinalen

Af
Ole Tradsborg

Med en solid 4-0-sejr i bagagen skulle Skovshoved blot vinde 3-0 i kampe, så var den samlede sejr over Gentofte en realitet. Og det var præcist det, der blev resultatet for Henrik 'PK' Rohdes mandskab, da cheftræneren lagde ud med et par dødelige duoer i skikkelse af damedouble og mixdouble som meget sikre kort.

Damedoublen ved Kamilla Rytter Juhl / Sara Thygesen uddelte noget, der tenderede regulært påskeæg til modstanderne med cifrene 21-1, 21-5 efter en kamp, der ikke varede længe.

I mixdoublen ved Mads Pieler Kolding / Christinna Pedersen var der lidt mere på spil, men sejren var aldrig rigtigt i fare. Det endte 21-13, 21-11, og så var det nærmest proforma, at herredoublen blev sat i gang kort efter damesinglekampen på nabobanen.

Damesinglen i det omvendte opgør mellem Line Christophersen fra Gentofte og SIF's Mette Poulsen var ellers seværdig, men mandag aften var der ingen reel spænding.

Den dygtige Line Christophersen virkede uden rigtig tro på tingene, og derfor blev sejren sikkert landet qua cifrene 21-10, 21-16. Så var skovserne samlede vindere, og SIF-træneren kunne gøre status oven på to meget forskellige kvartfinaleopgør.

Helst Højbjerg

”Jeg må anerkende Gentoftes spil i første opgør. De spillede med det, de havde, og de gjorde det godt. Deres lille hal og små baner giver dem en fordel. Det er tydeligt, at mine spillere er mere vant til større haller,” sagde han og lod tankerne glide frem mod en ønskelig semifinalemodstander.

”Jeg foretrækker Højbjerg, og dem vælger jeg, hvis de går videre,” sagde han, netop som damesinglen var afsluttet, og Skovshoved havde vundet opgøret samlet med 7-0.

Højbjerg blev senere semifinaleklar, så valget var enkelt for 'PK'. og derfor står Højbjerg som modstander i april med disse spilterminer:

Tirsdag den 3. april kl. 19: Højbjerg – Skovshoved. Torsdag den 5. april kl. 19: Skovshoved – Højbjerg.

Publiceret 28 March 2018 14:00

SENESTE TV