Sigfred længe leve

Gentofte Cabaret Gruppe indbyder til fællessang for at hylde ’Tørresnorens’ digter Sigfred Pedersen

Frivilligcenteret på Smakkegårdsvej 71 lægger lokaler til, når Gentofte Cabaret Gruppe spiller sin fjerde forestilling fredag 13. april kl. 19 og lørdag 14. april kl. 15.

“Sigfred Pedersens viser er en skatkiste af poesi og kærlighed til skæve eksistenser samt fantastiske portrætter af figurer, som de fleste af os kender. Tænk bare på Søren Bramfris Lærkesang, som mange kender som 'Nu går våren gennem Nyhavn'. Men vi har mange andre viser på programmet, for vi vil gerne vise publikum så mange sider af Sigfreds visekunst som muligt,” fortæller Gorm Dannisboe Iversen, som er en af stifterne af Gentofte Cabaret Gruppe tilbage i 2014, i en pressemeddelelse.

Penge til hospitalsklovne

Forestillingen 'Sigfred længe leve', der varer en time, er gruppens fjerde, og ligesom ved de tidligere forestillinger går overskuddet til Danske Hospitalsklovne.

Siden starten er det blevet til mere end 16.000 kr.

“Når vi kan more folk med viser, satire og revy, er det helt naturligt for os at sende overskuddet til hospitalsklovnene, der leverer smil og latter til børnene på hospitalernes børneafdelinger, og som er helt afhængige af frivillige bidrag,” forklarer gruppens formand Carsten Scheuer.

Billetter á 95 kr. bestilles hos info@cabaretgruppen.dk og med i prisen er et glas vin eller øl/vand. gs

Publiceret 02 April 2018 14:00

SENESTE TV