Skovshoved blev finaleklar

Som forventet står Skovshoved igen i finalen i holdturnering i badminton

Af
Ole Tradsborg

Der var ikke megen tvivl om, at SIF ville ende som samlede vindere mod Højbjerg, efter første kamp på udebane var vundet 4-0.

Planmæssigt blev det nemlig også en hjemmesejr, der endte totalt med 3-1 i hjemmefavør. Men som tilfældet var det i den første kamp, var der flere tætte kampe undervejs på Krøyersvej torsdag aften.

Overraskende måtte Emil Holst nemlig kapitulere i holdkampens anden match. Den første var vundet I mixeddoublen, hvor superparret Joachim Fischer og Christinna Pedersen spillede en sejr på 21-18, 21-10 hjem over Mathias Bay-Schmidt og Alexandra Bøje.

Emil Holst måtte erkende sit nederlag efter cifrene 24-26, 21-19, 21-16 til gæsternes Kasper Dinesen. Emil Holst fejlbedømte en afgørende bold i 2. sæt, som endte med, at sætsejren gik til Dinesen, hvorefter den tætte match blev afgjort i en tre-sætter. Og det endte med en udligning til 1-1 samlet.

Hurtigt blev føringen genetableret, da Mette Poulsen i damesingle lukkede sin kamp i to tætte sæt med 24-22, 22-20 over Højbjergs Iben Bergstein.

Herefter var det lidt af en formalitet at Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen satte tingene på plads i herredouble, hvor Jesper Toft og Anders Skaarup blev slået 14-21, 15-21. Og da den sejr var en realitet, blev 2. herresinglen mellem Rasmus Gemke og Karan Rajan Rajarajan afblæst.

Kampen om mesterskabet

Dermed står det klart, at det er Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved, som den 16. april i Frederiksberg-Hallerne skal kæmpe om at kunne kalde sig danske mestre 2017/2018.

De to hold har mødt hinanden rigtigt mange gange på den øverste badmintonscene herhjemme, og mange spillere kender endda hinanden fra internationale kampe og stævner.

Der venter derfor helt sikkert et gulddrama af de store.

Emil Holst kigger lidt irriteret på ketcheren, som ikke rigtigt ville som han. Holst tabte en velspillet kamp der strakte sig over tre sæt.

Emil Holst kigger lidt irriteret på ketcheren, som ikke rigtigt ville som han. Holst tabte en velspillet kamp der strakte sig over tre sæt.

Publiceret 06 April 2018 18:30

SENESTE TV