Unikt fanarrangement i Gentofte Sportspark

Hjemmeholdets fans indbød udeholdets fans til grillfest på parkeringspladsen foran Gentofte Stadion

Af
Af Bjørn Schwartzbach

Søndag eftermiddag, i højt solskin, mødte fans af det lokale amerikanske fodboldhold, Copenhagen Towers, op på parkeringspladsen foran Gentofte Stadion for at tage imod modstanderholdets fans fra Frederikssund Oaks.

For hvor hooliganismen hærger i almindelig fodbold, hersker der en helt anden kultur blandt fans af amerikansk fodbold. Her mødes fans på tværs af holdfarver og dyrker deres hobby sammen.

De to holds fans havde på forhånd aftalt at mødes inden holdenes indbyrdes opgør, og efter amerikansk forbillede blev både grill og klapstole stillet frem midt på parkeringspladsen, samtidig med at musik fra en medbragt højttaler sørgede for at hjælpe hyggen på vej.

Konceptet kaldes 'Tailgating' og er en del af den amerikanske tilgang til sportsarrangementer, hvor fans også sidder blandet sammen mellem hinanden på stadion i god ro og orden.

Det unikke arrangement forløb i det skønneste solskin inden fans fra de to hold, i samlet flok, fulgtes ind på stadion, hvor hjemmeholdet Copenhagen Towers vandt i suveræn stil over Frederikssund Oaks med 40-0.

Næste Tailgating-arrangement er den 22. april kl. 13 og foregår før en kamp, hvor Towers tager imod Copenhagen Tomahawks i et lokalopgør om København.

Alle er velkomne til dukke op og deltage i arrangementet på parkeringspladsen foran Gentofte Stadion. Bare gå efter lyden af musik og duften af grillmad.

Inde på banen var der ingen nåde. Copenhagen Towers knuste Frederikssund Oaks med 40-0.

Inde på banen var der ingen nåde. Copenhagen Towers knuste Frederikssund Oaks med 40-0.

Publiceret 09 April 2018 18:00

SENESTE TV