En suverænt spillende Sebastian Avanzini indkasserede et gult, efter han faldt for nemt i feltet efter dommerens vurdering. Foto: Ole Tradsborg

En suverænt spillende Sebastian Avanzini indkasserede et gult, efter han faldt for nemt i feltet efter dommerens vurdering. Foto: Ole Tradsborg

Fodbold:

Skovshoved tilbage på sejrssporet

Tilbage i hjemlige omgivelser på Krøyersvej sparkede skovserne i den grad foråret ind, da det blev 2-0 over Marienlyst, et af rækkens tophold

Af
Ole Tradsborg

Skovshoved havde et ærgerligt 2-3-nederlag mod Avarta i bagagen, da kampen mod Marienlyst blev fløjtet i gang, men hurtigt var der fuld fokus på matchen, som blev en godt spillet kamp på et relativt pænt græsunderlag.

På den fandt Skovshoved sig hurtigst hjemme, og fraset et par chancer til gæsterne, var Skovshoved klart mest angrebsivrige, særligt efter mange gode opspil på højreside, hvor Sebastian Avanzini gjorde sig godt bemærket.

Måske lige fraset en enkelt episode, hvor han efter dommerens mening filmede for at opnå straffe, men i stedet indkasserede gult for det.

Ellers lod han benene tale, og det gjorde han og holdkammeraterne klogeligt, for en god indstilling i halvlegen gav løn som forskyldt, da det blev 1-0 kort før halvlegspausen.

Bolden blev lagt ind over til en livlig og godt spillende Nicolai Vallys, der mødte kuglen med pandebrasken og sendte det gode indlæg i netmaskerne til en fortjent føring.

Det var derfor naturligt, at Marienlyst jagtede udligningen i anden halvleg, og mod slutningen af kampen satsede holdet alt. I stedet endte det med en lang bold frem til den aldrende, men adrætte måltyv Simon Bræmer, der dermed fik en friløber mod gæsternes keeper. Og selv om denne kom godt ud mod Bræmer, rundede måltyven dog målmanden og fra en halvspids vinkel cementerede han sejren med scoringen til 2-0.

Dermed holder Skovshoved sig til i et meget bredt midterfelt, hvor ikke så mange point yderligere vil skabe kontakt med de øverste og meget sjove pladser i rækken, hvor Marienlyst altså satte vigtige point til.

Næste opgør og dermed kamp om point er ude mod Ringkøbing, mens næste hjemmekamp er mod Jammerbugt FC den 21. april kl. 15 hjemme i Skovshoved på hjemmebanen Leo Ground.

Målscorer Nicolai Vallys (nr. 11. på ryggen) fejrer scoringen til 1-0. Foto: Ole Tradsborg

Målscorer Nicolai Vallys (nr. 11. på ryggen) fejrer scoringen til 1-0. Foto: Ole Tradsborg

Publiceret 09 April 2018 10:45