Kom med dine idéer til Gentoftes kulturpolitik

Alle interesserede er velkomne til møde om Gentoftes kommende kulturpolitik

Fællesskab, dannelse, mangfoldighed og virkelyst – det er nogle af de nøgleord, der har præget samtalerne om Gentoftes kommende kulturpolitik.

Nu har du igen mulighed for at give dit input til opgaveudvalget, der arbejder med at formulere et samlet forslag til en kulturpolitik for Gentofte. Giv dit besyv med ved en aften med fællesspisning, musik og naturligvis kulturpolitiske samtaler.

Det sker onsdag 18. april klokken 17 til 20 på Hellerupvej 24. Opgaveudvalget vil her præsentere et deludkast til Gentoftes kommende kulturpolitik, og du får mulighed for at give feedback og input i en række små workshops om de kerneværdier og principper, kulturpolitikken skal hvile på.

LÆS OGSÅ: 200 borgere diskuterede Gentoftes kulturliv

Udover at diskutere fremtidens kulturliv ved langbordet over lidt mad får du blandt andet mulighed for at lytte til det unge stjerneskud Tobias Albert – et nyt dansk poptalent fra Musikbunkeren, der allerede har gjort lynkarriere. Han er udvalgt til DR's Karrierekanon og er at finde på programmet ved Spotfestival i maj i Århus.

Du kan læse mere om arbejdet med Gentoftes kommende kulturpolitik på www.gentofte.dk/kulturpolitik – det er også her, du finder link til tilmelding til dialogmødet den 18. april. Det er gratis at deltage.

Tobias Albert spiller ved dialogmødet. Foto: Monji

Tobias Albert spiller ved dialogmødet. Foto: Monji

Publiceret 11 April 2018 09:00

SENESTE TV