Svømmetag for Østgrønland

Flere end 300 børn og unge fylder Kildeskovshallen, når Gentofte Svømmeklub i weekenden afholder Nykredit Gentofte Open. Her vil der blive samlet ind til UNICEF By-projektet

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Gentofte Svømmeklub støtter UNICEF By 2018 ved at sælge både hjemmebag og armbånd, når der i weekenden 13.-15. april afholdes det store svømmestævne Nykredit Gentofte Open med godt 300 deltagende børn og unge.

Udover indsamling vil klubbens konkurrencesvømmere deltage i det frivillige arbejde, der ligger i at arrangere et stort svømmestævne.

Svømmerne skal smøre mad til dommerne, lave videoer om det frivillige arbejde i klubben, opdatere sociale medier og hjælpe med at holde svømmehallen pæn og ren. Normalt er det forældrene, der arbejder under stævnerne.

LÆS OGSÅ: Gentoftes foreninger melder om stigning af medlemmer

“Vi ønsker at styrke sammenholdet og frivilligheden i vores klub. Vi tror, at vi ved at inddrage de unge svømmere, kan skabe mere synlighed om det arbejde og gode kammeratskab, der ligger i at være frivillig i en forening,” udtaler Christine Eilertsen, træner i klubben, i en pressemeddelelse.

Der er gratis adgang til Nykredit Gentofte Open, og Gentofte Svømmeklub håber på at byde velkommen til så mange som muligt.

Mere information kan fås hos stævneansvarlig Camilla Demuth på camillademuth@gmail.com.

Publiceret 12 April 2018 08:30

SENESTE TV