Nordsjællands for tiden dyreste udbudte hus ligger på Nybrovej i Kongens Lyngby. Pris: 68 millioner kroner. Foto: Home, Charlottenlund

Nordsjællands for tiden dyreste udbudte hus ligger på Nybrovej i Kongens Lyngby. Pris: 68 millioner kroner. Foto: Home, Charlottenlund

På boligjagt:

Her er Nordsjællands dyreste huse

Lige nu koster de dyreste huse i Nordsjælland mellem 30 og 68 millioner kroner

I Region Hovedstaden ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på områdets udbudte huse for øjeblikket på 30.368 kroner - med Frederiksberg og Gentofte Kommune helt i front. Men vil du købe Nordsjællands for øjeblikket dyreste hus, skal der lægges 68 millioner kroner. Det oplyser Boliga.dk. Vi tæller ned fra nummer 10:

10. Egtoftevej, Vedbæk

30 millioner kroner

Der er tæt på 700 kvadratmeter at flytte ind i, hvis man lægger de 30 millioner kroner, som Vedbæk-adressen her er udbudt til salg for. Til kvadratmeterne kommer der en kælder, hvor man eksempelvis kan indkvartere sin teenager og en stor parklignende have.

9. Dronninggårds Alle, Holte

34 millioner kroner

Denne villa ligger på Holtes eksklusive Dronninggårds Alle på en grund, der grænser ned til Furesøen, som man også får direkte adgang til fra ens egen badebro. Boligarealet tæller over 420 kvadratmeter, og dertil kommer bl.a. en tilbygning med tre garager.

7. Taarbæk Strandvej, Klampenborg

35 millioner kroner

I det gamle fiskerleje Taarbæk ligger denne villa fra 2014, der ligesom de fleste af områdets øvrige højdespringere har vandkanten som nabo. De 271 boligkvadratmeter fordeler sig bl.a. på en åben stue med køkken og et master-bedroom med en glasgavl mod havet.

7. Vedbæk Strandvej, Vedbæk

35 millioner kroner

Egen, privat badebro - og en titulering som “drømmebolig” fra mægler er, hvad man på denne Vedbæk-adresse kan blive ejer af, hvis man har den store pengepung med til fremvisning. Man skal dog også huske de gode sko, når mægler viser frem. Huset har nemlig et boligareal på 284 kvadratmeter og panoramaudsigt over Øresund.

6. Skodsborg Strandvej, Skodsborg

36 millioner kroner

Huset her ligger helt ud til Øresund og er opført i norditaliensk palæstil med et boligareal på lige over 300 kvadratmeter. Dertil kommer en stor terrasse med jacuzzi.

5. Klampenborgvej, Klampenborg

38,5 millioner kroner

Nordsjællands femtedyreste villa er denne godt 350 kvadratmeter store bjælkevilla med hall, åbne ildsteder, nyt køkken og blandt andet flere store terrasser og en pool. Huset ligger ganske tæt på Klampenborg Galopbane.

4. Vedbæk Strandvej, Vedbæk

45 millioner kroner

Denne adresse ligger i Vedbæks sydligste ende ikke langt fra nabokystbyen Skodsborg. Her får man en bolig på over 650 kvadratmeter. Ejendommen er ikke for skævtskydende tennis-novicer - den private, tilhørende tennisbane ligger nemlig helt ud til Øresund.

2. Vedbæk Strandvej (504B), Vedbæk

55 millioner kroner

Øresund er også naboen til denne adresse, som en af landets helt store arkitektoniske legender står bag. Det er nemlig Arne Jacobsen, der har sat stregerne på blueprintet.

I dag tæller adressen blandt andet et luksuskøkken, dobbeltstue med panoramaudsigt, forældresoveværelse med skabsvæg og badeværelse, vinkælder og - naturligvis - egen både-badebro med to tilhørende huse og solterrasse.

2. Vedbæk Strandvej (344), Vedbæk

55 millioner kroner

Vedbæk Strandvej sidder tungt på toppen af boligmarkedet, og denne 593 kvadratmeter store villa helt ud til Øresund lige ved Vedbæk Havn og Strand er ingen undtagelse.

55 millioner er således, hvad der skal til at erhverve den minimalistiske liebhaverejendom med elektronisk styring af temperatur, vinduer og lys samt et parkeringsareal med plads til otte biler.

1. Nybrovej, Kongens Lyngby

68 millioner kroner

Til en pris bemærkelsesværdigt tæt på 70 millioner gjorde denne over 600 kvadratmeter store palæ-ejendom ud til Bagsværd Sø sidste år sit indtog på toppen af det danske boligmarked, og der har den tronet siden.

Huset er således Danmarks dyreste villa - og til prisen får man ikke bare Statsministerens officielle bolig som næsten-nabo, man får også pejsestue, hall, stuklofter og blandt andet også listeværk belagt med bladguld.

Næstdyreste hus i øjeblikket er denne store villa, der ligger på Vedbæk Strandvej 344. Foto: Claus Borg & Partner.

Næstdyreste hus i øjeblikket er denne store villa, der ligger på Vedbæk Strandvej 344. Foto: Claus Borg & Partner.

På Vedbæk Strandvej 504 B, ligger denne Arne Jacobsen-tegnede sag. Pris 55 millioner kroner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

På Vedbæk Strandvej 504 B, ligger denne Arne Jacobsen-tegnede sag. Pris 55 millioner kroner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Publiceret 25 May 2018 14:00

SENESTE TV