ANNONCE

Bliv uddannet til virkeligheden med HHX

Mød Amanda fra Handelsgymnasiet, hvor virkelighedsnære fag og et tæt samarbejde med erhvervslivet giver dig en alsidig og anvendelig studentereksamen

 

”Jeg er mere til samfundsfag og merkantile fag som Økonomi og Afsætning, der slet ikke minder om det, jeg havde i folkeskolen. Samtidig er jeg meget sproglig, så den internationale linje på HHX, hvor Afsætning og International økonomi er på engelsk, var lige mig. Engelsk har længe været mit yndlingsfag, og jeg har altid ønsket at blive undervist på Engelsk,” siger Amanda Pedersen Eldon, der går i 1.g på HHX.

 

 

Samarbejde med erhvervslivet

HHX er den treårige merkantile studentereksamen på Handelsgymnasiet.

Her har du de almene fag som Dansk, Samfundsfag og sprogfag, men også businessfag som Økonomi, Markedsføring og Innovation.

Du får fagene på samme faglige niveau som i det almene gymnasium, så en HHX åbner op for langt de fleste videregående uddannelser.

Som elev på Handelsgymnasiet arbejder man tæt sammen med erhvervslivet i projekter som f.eks. opstart af egen virksomhed, og man bliver klædt på til at kunne forstå virkeligheden uden for skolen.

”For eksempel lærer vi også meget om vores egen økonomi – lån, forsikring, opsparing osv. Så undervisningen er både noget, jeg kan bruge til at videreuddanne mig og til at træffe mere fornuftige valg privat i min egen økonomi. Jeg har valgt HHX, fordi jeg gerne vil lave noget med eksport og HR eller iværksætteri. Og meget gerne noget med bæredygtighed,” siger Amanda.

 

Gamle og nye venskaber

Hun nyder at bo i cykleafstand fra sin ungdomsuddannelse.

”Jeg har bevaret mine gamle venskaber, samtidig med at jeg allerede har fået en masse nye venner. Undervisningen bringer os tættere på hinanden. Vi har meget gruppearbejde og lærer hinanden rigtig godt at kende,” siger Amanda.

Hun ser frem til de lange studieture.

”I 2.g skal vi to uger til Bristol i England eller Edinburgh i Skotland, og i 3.g skal vi en måned til Seattle i USA.”

 

Lyngby Sportscollege for idrætstalenter

Har du et særligt talent for sport, og vil du gerne have fokus på din idræt samtidig med en ungdomsuddannelse, så er Lyngby Sportscollege stedet for dig.

Når du er startet på din valgte uddannelse, kommer du til at indgå i hverdagen på lige fod med alle andre elever. Det vil sige, at du kan vælge frit mellem de forskellige studieretninger og grundforløbspakker, som uddannelserne tilbyder.

Samtidig får du mulighed for at dyrke din idræt på højt niveau, da Lyngby Handelsgymnasium tager hensyn til din træning og konkurrencer.

 

Orienteringsaftener

Sted: Hillerød Handelsgymnasium, Trollesmindealle 24, 3400 Hillerød.

Tidspunkt: Mandag 14. januar kl. 19-21.

Sted: Lyngby Handelsgymnasium, Hjortehøjsvej 1, 2800 Kongens Lyngby.

Tidspunkt: Mandag 14. januar kl. 19-21 & Tirsdag 15. januar kl. 19-21.

Sted: Frederikssund Handelsgymnasium, Heimdalsvej 1, 3600 Frederikssund-           

Tidspunkt: Onsdag 16. januar kl. 19-21.

 

Du er velkommen til at tilmelde dig vores Orienteringsaften. Hvis du er tilmeldt, får du en reminder et par dage før med kørselsvejledning og info om parkering. Du får også mulighed for at få tilsendt i alt fire mails, som giver dig mere information om den/de uddannelser, du kommer til at møde på Orienteringsaftenen.

Tilmeld dig her.

Du er også velkommen til bare at møde op på dagen. Lige meget hvad, så glæder vi os til at byde dig indenfor.