Rejser Annoncer
Bridge over Troubled Water

Musikforestillingen Bridge over Troubled Water - lørdag 18. november Kl. 17:30

Vi inviterer til en elegant, varm, rørende, overraskende og ærlig aften – i musikalsk selskab med måske nok verdens mest succesrige duo – Simon & Garfunkel.

Musikforestillingen Bridge Over Troubled Water er historien om 2 unge drenge fra Queens, New York, der gik hen og blev verdens mest succesrige duo nogensinde. Med 5 albummer i årene 1964-1970 skrev Paul Simon og Arthur Garfunkel sig ind i poppens annaler. Men bag de sarte vellyde og finpudsede harmonier levede de to som hund og kat – eller måske snarere som kat og mus, hvis man har duoens første navn “Tom & Jerry” in mente. Deres 5. album “Bridge Over Troubled Water” fra 1970 blev markeret med adskillige forsinkelser grundet deres kunstneriske uenigheder. De brød samarbejdet som uvenner i 1970 inden albummet var udkommet. Der gik 12 år før de optrådte sammen igen, og det er kun blevet ved enkelte lejligheder – mest omfattende ved en verdensturne i 1982.

Forestillingen er historien om Simon & Garfunkel livslange venskab og uvenskab. Året er 1990 i New York. Simon & Garfunkel skal indlemmes i The Rock Hall of Fame. Vi møder dem backstage. De har ikke set eller talt med hinanden siden deres verdensturne i 1982, som var en rædsel for dem begge at komme igennem.

Det bliver et møde og en fortælling om deres uenigheder, deres kunstneriske forskelligheder, deres indbyrdes jalousi, deres skænderier, deres lyse og mørke perioder, deres stolthed. Alt sammen krydret med 16 af deres mest populære numre med bl.a. Mrs. Robinson, The Boxer, Cecilia, Scarborough Fair, The Sound of Silence og selvfølgelig Bridge Over Troubled Water.

Morten Lützhøft er uddannet skuespiller i 1990 og har medvirket i adskillige musicals bl.a. Les Miserables, Grease, Mamma Mia. Senest har man på turné kunne opleve Morten i Folketeatrets “Min Far”.

Nis Pedersen er uddannet skuespiller i 1990 og har medvirket i adskillige teaterkoncerter bl.a. Gasolin, Shu-bi-dua, og er lige nu aktuel i Aarhus Teater/Aveny T´s American Spirit.


Instruktør : Peter Aude

Medvirkende: Morten Lützhøft & Nis Pedersen

Forfatter: Peter Aude

Scenograf: Maja Boberg

Lysdesign: Henrik Spangsbo

Hår: Peter Aagaard

Foto: Erling MølgaardMiddagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Billetter købes her


Publiceret: 7 Juli 2017