Patrick Bosse vil koncentrere sig om at lave godt brød, så der vil ikke være så stort et kagesortiment i hans forretning. Foto: Henrik Holst
Patrick Bosse vil koncentrere sig om at lave godt brød, så der vil ikke være så stort et kagesortiment i hans forretning. Foto: Henrik Holst
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny bager på Ordrup Jagtvej

Af Jesper Bjørn Larsen
Et halvt år med slukket lys og tomme hylder i bagerforretningen.

Sådan har det set ud på Ordrup Jagtvej 42 B, siden den gamle indehaver desværre døde i sommer. Men nu står en ung bager parat til at føre forretningen videre, dog med helt nyt navn og koncept. Navnet er Patrick Bosse, og det kommer forretningen, der åbner den 20. januar kl. 6, også til at hedde.

Den nyslåede selvstændige bager er 21 år, og han har været udlært bager i 14 måneder. Læretiden blev stået ud hos Bager Bech's Eftf. i Helsingør, hvor han også fortsatte som først almindelig svend og siden som mestersvend med ansvar for produktionen.

"Jeg elsker at arbejde med brød, og så kan jeg jo lige så godt gøre det i min egen butik", siger Patrick Bosse fra Søborg, når man spørger, hvorfor han nu springer ud som selvstændig.

I hans butik, hvor han indtil videre vil være den eneste i bageriet, vil der blive satset benhårdt på godt kvalitetsbrød, hvor alt bliver lavet fra bunden. Og hvor alt det grove brød bliver lavet i en stenovn. Patrick Bosse har brugt den seneste tid på at renovere både forbutikken og bageriet. De største ændringer er sket i bageriet, hvor stort set alt inventaret er blevet udskiftet, mens selve butikken har fået en klat maling.

Publiceret: 11. Januar 2009 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere