Hannah Schaible var den store oplevelse, da SISU slog Hørsholm 79ers i weekenden. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Hannah Schaible var den store oplevelse, da SISU slog Hørsholm 79ers i weekenden. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Basket: SISU fik revanche mod Hørholm 79ers

Førerholdet fra Hørsholm blev besejret i egen hule, hvor SISU sejrede 81-72

Pokalfinalenederlaget til Hørsholm 79ers blev hævnet, da SISU i lørdags sejrede i Hørsholm. Og tidspunktet, hvor SISU har fundet storformen frem, kan nu vise sig at være det helt rette.

De to klubber mødtes lørdag, og de kommer til at stå overfor hinanden i Dameligaens semifinaler. Med SISU-sejr på 81-72 kommer de formentlig ind i serien propfulde af selvtillid.

SISU spillede bedst det meste af kampen og kom foran 15-25 i første periode efter hele 18 point fra Hannah Schaible, og det blev derfor naturligt en føring, Hørsholm jagtede det meste af kampen.

Med et par tre'ere og fem point fra Maryah Sydnor kom Hørsholm på 29-31 i anden periode, og den tætte stilling holdt til pausen, hvor SISU var foran marginalt. Da var scoren på tavlen 48-49.

Hørsholm kollapsede dog totalt i tredje periode, hvor hjemmeholdet de første ni minutter kun scorede tre point. SISU scorede samtidig 16 point i træk og kom derved foran 66-51, og i starten af fjerde periode var SISU foran med hele 72-54.

Værterne kom tættere på, men det endte med en meriterende sejr til SISU på 81-72.

Sejren blev ikke mindre bemærkelsesværdig ved, at den kom i hus uden Kama Jo Griffitts, som var en tur hjemme i USA. Topscorer i Kamas fravær blev en storspillende Hannah Schaible med 36 point.

SISU spiller den sidste kamp i grundspillet, inden semifinaleserien skydes i gang på fredag, når Stevnsgade kommer på besøg i Gentoftehallen. Der er tip-off kl. 19.15.

Sådan forløber det

Når semifinaleserien startes, spilles der bedst af fem med disse spilterminer: 20.-21. marts, 23.-25. marts, 27.-28. marts, 3.-4. april og 10.-11. april.

Publiceret: 05. Marts 2018 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt