Emma Bock var seksdobbelt guldvinder. Pressefoto
Emma Bock var seksdobbelt guldvinder. Pressefoto

Bock spiser guld til frokost

Hellerup Kajakklub vandt syv guld- og tre bronzemedaljer ved Maribo Regatta. Seks af de syv medaljer af ædleste karat gik til Emma Bock

Af Jesper Bjørn Larsen
kajak Hellerup Kajakklub deltog med 20 unge roere, da årets andet kajakstævne Maribo Regatta med i alt 250 danske kajakroere løb ad stablen forleden.

Da delegationen ankom til Maribo, var det med strålende solskin og fladt vand, men ved konkurrencen gav vandet roerne udfordringer, for der blæste en kraftig vind hen over baneanlægget.

Men de 20 udsendte Hellerup-kaproere sled sig gennem bølger og blæst og sikrede klubben gode resultater via en masse finalepladser og medaljer. Klubben kunne helt nøjagtigt hjembringe syv guld- og tre bronzemedaljer.

Emma Bock var den helt store medaljesluger med i alt seks guldmedaljer. Hun kan med sine mange topplaceringer kalde sig bedste dame U18 kajakroer i Danmark på seks ud af de syv distancer, hun stillede til start i.

Ud over de mange medaljer blev det også til mange topplaceringer lige efter medaljepladserne.

De flotte placeringer ved dette stævne, og ved et andet stævne for nylig, har betydet, at Hellerup Kajakklub har fået udtaget hele seks roere til det danske kajaklandshold:

Sara Milters er udtaget i pige U16 klassen, Gustav Meng er udtaget i drenge U16 klassen, Philip Bryde er udtaget i drenge U16 klassen, Emma Bock er udtaget i dame U18 klassen, William Gravlund er udtaget i herre U18 klassen, mens Bolette Nyvang er udtaget i dame senior.

Publiceret: 30. Maj 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt