Nyt koncept er kommet til Skovshoved.
Nyt koncept er kommet til Skovshoved.
Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bøfhus indtager Skovshoved Hotel

Efter en mindre ombygning bliver hotel-restauranten på Skovshoved Hotel til en A Hereford Beefstouw

Restauranten på Skovshoved Hotel ændrer ikke bare menukortet, men også indretning for at blive en del af A Hereford Beefstouw.

Mangeårig medarbejder og bestyrer af A Hereford Beefstouw i København K, Jakob Rasmussen, vil stå for den daglige drift af restauranten, mens Aage Damgaard Aps bliver ejer og partner.

Med det nye samarbejde ryster man posen og skaber et nyt koncept og udtryk. Menukortet er blevet tilpasset de lokale smagsløg ligesom restauranten, som én af de eneste i kæden, indrettes uden den karakteristiske salatbar. Hotellet i øvrigt fortsætter som hidtil og restaurantionschefen samt køkkenchefen, der nu bliver en del af A Hereford Beefstouw, sikrer fortsat stabilitet i både stil, stemning og serviceniveau.

Skovshoved Hotel får nyt menukort, som er tilpasser de lokale smagsløg. Arkivfoto
Skovshoved Hotel får nyt menukort, som er tilpasser de lokale smagsløg. Arkivfoto
Publiceret: 08. Februar 2018 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne