Alice Rosenvard er i det store hele tilfreds med politikernes arbejde oppe på rådhuset. Foto: Kathrine Albrechtsen
Alice Rosenvard er i det store hele tilfreds med politikernes arbejde oppe på rådhuset. Foto: Kathrine Albrechtsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgerne får ordet: "Tryghed blandt ældre er vigtigt"

Alice Rosenvard er 87 år og pensionist. To gange om ugen kommer hun ned på Dagcentret Tværbommen.

Fortalt til Kathrine Albrechtsen
VALGET ER DIT
Villabyerne giver ordet til borgerne de næste tre uger for at sætte fokus på, hvad der tæller, når krydset skal sættes den 21. november.

“Jeg er gennemgående glad for, hvad kommunen gør for de ældre. Men hvad der gør mig tilfreds med mit liv? Det er et svært spørgsmål. Der er ting, som jeg ikke er tilfreds med. For eksempel, at jeg har fået nej til at få hjælp med rengøring og en tryghedsknap. Jeg bor alene og har prøvet at falde.

Der er det svært at komme op at stå igen. Når man ligger der, så føler man en stor utryghed. Den politiker, som jeg stemmer på, skulle gøre noget for trygheden blandt ældre. Men i det store hele, gør politikerne på rådhuset det godt. Her på Dagcentret Tværbommen er der mange muligheder for mig.

Her kommer jeg to gange om ugen. Det betyder meget for mig at komme her, hvor jeg får mine behov dækket. Både socialt, men også i forhold til de mange tilbud. For eksempel håndarbejde, som jeg er meget interesseret i. Men også gymnastik, hvor vi får trænet vores balance. Det er rigtigt godt. Jeg har taget min beslutning for, hvor krydset skal sættes, men det holder jeg for mig selv.”

Publiceret: 08. November 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Valget netop nu