Der er tjek på mængderne, når de frivillige indvejer de medbragte genbrugsting. Over 80 procent bliver direkte genbrugt, hver gang der er byttemarked.
Der er tjek på mængderne, når de frivillige indvejer de medbragte genbrugsting. Over 80 procent bliver direkte genbrugt, hver gang der er byttemarked.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byt til nyt i Ordruphallen

Ryd op i gemmerne og byt dine gamle ting væk på Gentofte Byttemarked

Det er forår og tid til at rydde op i gemmerne. Finder du ting, der er for gode til at smide ud, kan du lørdag 20. maj kl. 10-13 lægge vejen forbi forårets byttemarked i Ordruphallen, hvor det igen vil være muligt gratis at bytte sig til tøj, bøger, køkkenudstyr, legetøj, film, musik og alskens indretningsgenstande.

“Vi kan igen se frem til flere hundrede besøgende og et par tons genbrugsting, der får nyt liv hos andre borgere. Vi er rigtig glade for bibliotekernes gode værtskab, der sørger for lokaler til at kunne rumme så mange besøgende og den store omsætning af genbrugsting,” siger Henrik Bendsen, der er formand for foreningen Gentofte Byttemarked, i en pressemeddelelse.

6,2 ton genbrug

Foreningen har for nylig holdt sin generalforsamling, hvor der blev gjort status over de velbesøgte byttemarkeder i det forgangne år.

Over 1.660 besøgende blev registreret på de fire store byttemarkeder i 2016. 6,2 ton ting og sager blev indvejet på byttemarkederne, hvoraf gennemsnitligt 81 procent skiftede ejermand og dermed blev direkte genbrugt.

“Hvor ser man sådanne genbrugstal ellers,” lyder det retoriske spørgsmål fra formanden.

“Det opmuntrer os frivillige hver gang, når folk i den grad tager genbrugstanken til sig og gør vores byttemarkeder til en succes.”

Til konceptet hører også caféen, der inviterer til en pause fra byttetravlheden med gratis kaffe og te fra biblioteket og ditto overskudsbrød fra en lokal bager.srj

Så er der atter byttemarked i Ordruphallen.
Så er der atter byttemarked i Ordruphallen.
Publiceret: 17. Maj 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt